Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 10.05.2024 - 19:04:09   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Partička 30. 9. – Co si kluci z Partičky doopravdy myslí?

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 29.09.2013


Partička je natolik oblíbená, že si ji nenechávají ujít ani celebrity. Na natáčení dílu, který Prima COOL odvysílá již toto pondělí 30. 9., přišla misska Lucie Hadašová se svým manželem Jaroslavem Bednářem. Museli sice zařizovat hlídání pro svou tříletou dceru Denisku, ale o tu se nakonec postarala babička, takže si Lucie s Jaroslavem mohli užít pořádnou dávku zábavy. Jakou, to se dočtete dále:


Igor umí číst Geňovy chlípné myšlenky. Každý člověk se někdy uchýlí byť jen k malé, často milosrdné lži. Jaké by to ale bylo, kdybychom museli říkat, co si doopravdy myslíme? To se dozvíte v nové Partičce již v pondělí 30. 9. ve 21.50 na Prima COOL!

Na úvod se do hry zapojí hned dva diváci, kteří svými ústy budou dělat „ZVUKOVÉ EFEKTY“, na které svým hraním bude muset reagovat Geňa a Suchoš. Ti ztvární nového majitele zámku a dlouholetého správce. Jelikož si ale Richard s Michalem na začátku neporozuměli a mají oba za to, že jsou správci, hra bude ještě vtipnější, než by se očekávalo.

V další hře bude muset Partičkářům stačit jen „JEDNO SLOVO“ na to, aby společně vytvořili vtip o zajíci. Jelikož ale zoufalý Michal začne tvořit taktikou „zkusím nějaké vtipné slovo a je mi jedno, jestli s tím souvisí“, zaslechneme i větu: „Zpoza tchoře vylezl průvodčí a jeho rýže byla grogy.“ Takový vtip se bude asi těžko pamatovat.

TISKOVKA s Igorem Chmelou, který se promění v Gargamela, ale bude nezapomenutelná. Zúčastní se jí totiž Michal za časopis KRTCI A NOHY, Ondra coby Zdeněk Psůtek z periodika HUBÍME ZAHRADNÍ ŠKŮDCE se svou rubrikou Genocida a Geňa s oblíbeným měsíčníkem ZAHULÍME, UVIDÍME. Hoši sice budou mít trochu problém s tím, kdo je to ten Gargamel, ale Geňa jim to nakonec hezky vysvětlí. „To je chlap, co chytá takové modré věci. Má kočku a nemá rád Šmouly, protože jsou modrý. Něco jako Paroubek a ODS dohromady.“

Jako předposlední se na řadu dostane již výše zmíněná hra „ZDVOJENÉ ALTEREGO“, v níž Geňa coby prodejce a Igor jako kupující mají svá alterega – Ondru a Michala – kteří říkají, co si ti dva při své konverzaci opravdu myslí. Nakonec se ale ukáže, že Igor umí číst Geňovy zvrhlé myšlenky.

Partičku zakončí „COUNTRY MUZIKÁL“, v němž na svatbu doběhne milenec nevěsty a prozradí šokující tajemství. Jaké, to se dozvíte již toto pondělí ve 21.50 na Prima COOL!


Nikol Klevcovová, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.09.2013 • VOLBY 2013 – Předvolební debata Pardubický kraj
30.09.2013 • Cesty domů: 210, díl – Bernáti a Kosíci se vracejí
29.09.2013 • Prostřeno: Ústecké panelstory s kávičkou
28.09.2013 • Česká televize odvysílá dokument, který mění svět - Šmejdi
28.09.2013 • Seriál Chlapi neplačú podvečer absolútne dominuje trhu
27.09.2013 • Otázky Václava Moravce 29. 9. 2013 k tématům: problémy VZP, zákonná opatření v Senátu a změna ve vedení pražského Dopravního podniku

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist