Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 02:08:58   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Najděte mi milionářského vynálezce (Make Me a Millionaire Inventor) na Viasat Explorer

  Autor: CHILLICOM/Viasat Broadcasting , e-mail: info@chillicom.cz Přidané: 23.08.2013



Spousta geniálních nápadů, ale i mnoho neobvyklých zlepšováků, které prozatím nespatřily světlo světa a nepřinesly slávu jejich autorům!



Televizní kanál Viasat Explorer uvede v premiéře seriál, odhalující bláznivé i mnohdy geniální nápady mnoha vynalézavců. Seriál z produkce britské Sky Vision sleduje dva strojní inženýry, Jema Stansfielda a dr. Shini Somaru, kteří procházejí archívy ve Velké Británii a pátrají po nejlepším, nikdy nevytvořeném vynálezu. Když se jim podaří nějaký podobný klenot najít, navštíví překvapené vynálezce s nadějí, že by mohli svůj návrh na papíře uvést do reality, splnit si tak svůj se a možná i změnit život. Podpůrný tým odborníků pomáhá vynálezcům vytvořit obchodní plán, vyrobit a vyzkoušet prototyp a pomůže jim ve výběru investora.

Kdo to kdy nezažil? Máte nápad, pro který se zprvu nadchnete, a když se svěříte lidem z nejbližšího okolí, jejich reakce většinou utlumí vaše nadšení a místo rozvíjení nápadu se pak hledají důvody proč to nerealizovat. Někdy jsou důvody objektivní, například není dostatek finančních prostředků na realizaci, někdy jsou to důvody spíše alibistické. Jen ti největší zarputilci dokázali dát světu mnoho skvělých věcí, a jen díky jejich vytrvalosti uvést svůj nápad do života, můžeme používat, dnes již zcela běžné, věci každodenního nebo občasného využití. Edison, Bell, Marconi, Fleming, Diviš, Ressel, Wichterle, bratři Wrigtové či Veverkové a další zvučná jména navždy změnily náš život.

V minulosti vynálezy přinesly svým autorům především slávu a společenské uznání, dnes kromě jiného i nemalé finanční prostředky. Například slunečních brýlí pro psy nebo relaxačních dek s rukávy se ročně prodá několik milionů kusů a jejich autoři si mnou ruce.

V seriálu Najděte mi milionářského vynálezce, jsou vynálezy a zlepšováky zatím na papíře, ale to se může rychle změnit. Zajímá vás, jestli má šanci na úspěch „vychytávka“, která může zachránit život hostincům v celé zemi, plyšový medvídek, který vám opětuje objetí, speciální pedály k bicyklu, které lze připevnit k jakémukoliv kolu a udělat z něj elektrické, plavací pásy na ruce, vyrobené z pěnové hmoty, skládací a přenosné lodě, nebo láhev na krmení dětí, která zbaví krmící se děti všeho stresu?

Odpovědi získáme v seriál Najděte mi milionářského vynálezce každou neděli od 15. září do 3. listopadu v 16.00 hod.

Pro více informací o televizním kanále Viasat Explorer navštivte prosím profil na facebooku s názvem Viasat Explorer Česká a Slovenská republika nebo www.viasatexplorer.cz.


O společnosti Viasat Broadcasting:

Viasat Broadcasting UK Ltd. je součástí mezinárodní mediální skupiny Modern Times Group (MTG) pokrývající čtyři kontinenty a zahrnující bezplatné a placené televizní kanály, rádio a produkci obsahu. Společnost Viasat Broadcasting poskytuje bezplatné i placené televizní kanály, které jsou k dispozici na vlastních satelitních platformách Viasat , sítích třetích stran a TV obsah je také distribuován prostřednictvím internetu. Skupina MTG je rovněž největším akcionářem v CTC Media, což je přední ruský nezávislý televizní vysílatel. Modern Times Group je rozrůstající se společnost kotována na Nasdaq OMX stockholmské burze. Pro více informací navštivte www.mtg.se.


Karel Kapinus, CHILLICOM, 23. 8. 2013




Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/pL9oAn Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.08.2013 • Eurosport vysílá tenisový grandslam US Open
22.08.2013 • Velká cena České republiky na TV Nova, FANDOVI, NOVA Sport a VOYO
22.08.2013 • Vuelta s českými cyklisty na Eurosportu
22.08.2013 • Zářijové filmové lahůdky na Cinemaxu
21.08.2013 • Udine Calcio vs. Slovan Liberec na FANDOVI, NOVA Sport a VOYO
20.08.2013 • Prima ZOOM v 35. týdnu – léto zakončíme skvělými premiérami!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist