Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 17:51:26   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nový vánoční speciál Jamieho Olivera o víkendu na TV Paprika

  Autor: PR Press Chello CE , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 16.12.2011


Inspirující, originální a zároveň snadné jsou vánoční recepty slavného šéfkuchaře Jamieho Olivera. Dva hodinové speciály Jamieho nejlepší Vánoce s mnoha jeho nejoblíbenějšími pokrmy pro sváteční dny s rodinou nebo kamarády odvysílá TV Paprika v sobotu 17. a v neděli 18. prosince od 20.20 hodin. Placenou kabelovou a satelitní televizi TV Paprika provozuje v Česku a na Slovensku společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc. Reklamní čas prodává agentura Atmedia.


Slavný britský šéfkuchař Jamie Oliver se i tento rok objeví na stanici TV Paprika se zcela novým vánočním speciálem. Letos mu budou při přípravě různých dobrot asistovat jeho dvě roztomilé dcery Poppi a Daisy, což jen potvrzuje fakt, že lásku k vaření by měl člověk získat už v útlém věku.

V premiérovém pořadu Jamieho nejlepší Vánoce se diváci seznámí s jeho představou ideálních svátečních pokrmů i nápojů. Mohou zapomenout na složité recepty, jejichž příprava trvá hodiny. Jamieho tipy jsou srozumitelné a rychlé. Stačí se inspirovat a během chvíle nosit na stůl pečené maso se silnou omáčkou, čokoládové lanýže, svařené víno, palačinky, tradiční anglický pudink nebo biskupský chlebíček.

První epizodu svátečního speciálu Jamieho nejlepší Vánoce uvede TV Paprika v sobotu 17. prosince od 20.20 hodin, druhý díl si mohou diváci užít o den později ve stejný čas.


Více o stanici TV Paprika

TV Paprika je placený tematický televizní kanál zaměřený na gastronomii. Umí inspirovat, dávat rady, ukazovat příklady, návody a postupy, což všechno může pozorný divák využít k vlastní tvorbě pokrmů, přípravě nápojů nebo úpravě stolu či prostředí. Na obrazovce dlouhodobě představuje mezinárodní (Jamie Oliver, Gordon Ramsay nebo Nigella Lawsonová) i domácí hvězdy (Iveta Fabešová, Laci Hornáček). TV Paprika mohou sledovat zákazníci společností UPC, UPC Direct, Skylink či O2TV.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Minimax (pro děti), Spektrum (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a společný podnik s MGM (filmy). Kromě tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Vedle toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. Fine Living Network (FLN), Zone Romantica, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Hustler TV, Daring! TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka, PR Manager, Chello Central Europe s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.12.2011 • Morgan Freeman v pořadu Zvědavost z dílny Discovery Channel
16.12.2011 • Rok 2012 u vás DOMA s reality show, kinohitmi a seriálovými novinkami
15.12.2011 • Nova Cinema uvede legendární reality show Amazing Race: O milion kolem světa!
15.12.2011 • ČT získala přednostní vysílací práva na další tři ročníky Evropské ligy UEFA
09.12.2011 • Satelitní přenosy z Metropolitní opery pokračují operou Faust a Markétka Charlese Gounoda
08.12.2011 • Sport1 připravil na sobotu speciál Den s El Clásico

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist