Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 03:13:47   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Morgan Freeman v pořadu Zvědavost z dílny Discovery Channel

  Autor: PR Press Ewing PR , e-mail: info@discovery-europe.com Přidané: 16.12.2011


Může existovat několik verzí reality? Je možné, že někde existuje Vaše druhé já? A pokud ano, jak vypadá? V pořadu Zvědavost: Existuje paralelní vesmír? se na tyto a další otázky snaží najít odpovědi také Morgan Freeman, hollywoodský herec, českému divákovi známý především z filmů Řidič slečny Daisy, Million Dolar Baby nebo Božský Bruce... V pondělí 16. ledna ve 22:50 na Discovery Channel.


„Už od dětsví jsem byl fascinován vesmírem a tajemstvími, která skrývá,” říká držitel Oscara, který je pověstný svým nadšením pro vesmírné záhady a tajemno všeho druhu. Není proto překvapením, že episodou věnovanou možné existenci paralelního světa provází diváky právě on. „Názory vědců a fakta, se kterými vás seriál Zvědavost seznámí, změní způsob, jakým se díváte na svět kolem vás,” slibuje Freeman.

Odborníci na kosmologii a kvantovou fyziku přichází s novými poznatky, které naznačují, že existence paralelního vesmíru je více než možná. V tom případě by byla možná také existence paralelní reality, v níž každý z nás žije svůj druhý život. Co když ve vesmíru opravdu existují naše věrné kopie? Kde vlastně končí nebo kam vede černá díra?

Možná právě Morgan Freeman Vás společně s týmem expertů přesvědčí, že existuje více než jedna verze našeho světa i nás samých.

Jak by vypadal náš svět po příchodu mimozemšťanů? Můžeme přežít jejich případný útok? Proč je sex zábava? Stvořil Bůh vesmír? Seriál Zvědavost z dílny Discovery Channel přináší i další odpovědi na zajímavé otázky, které občas napadnou každého z nás. Zvědavost nabízí divákům dobrodružství při cestě za poznáním, dává jim možnost zúčastnit se expedice za odhalením pravdy.

Každá epizoda seriálu je zaměřena na jednu zásadní otázku. Každou epizodou provází známá osobnost, která společně s diváky pátrá po pravdě. Při snaze najít uspokojivou odpověď se však vynořují další a další dílčí otázky, na které je třeba také odpovědět, a některé odpovědi překvapí i ty nejotrlejší z nás.

Seriál Zvědavost z dílny Discovery Channel se stal velkým diváckým hitem hned po své americké premiéře v srpnu tohoto roku. V České republice se diváci poprvé vydali hledat odpovědi se Samuelem L. Jacksonem 1. listopadu v epizodě Jak zanikne náš svět?. V průběhu ledna budou mít diváci možnost odhalit společně s Maggie Gyllenhaal, proč je sex příjemný, s Michelle Rodriguez zjistit, zda jsme připraveni na invazi mimozemšťanů, a profesor Stephen W. Hawking (jeden z nejznámějších vědců současnosti) s nimi bude hledat odpověď na odvěkou otázku – stvořil Bůh vesmír? To vše každé pondělí od 22:50 na Discovery Channel.

www.discovery.com
Fanpage Discovery Channel: http://cs-cz.facebook.com/DiscoveryChannelCS


O Discovery Channel

Discovery Channel se věnuje vysoce kvalitní dokumentární tvorbě, která informuje a baví diváky rozmanitostí a bohatstvím našeho světa. Program, který se distribuuje 100,8 milionu amerických diváků, je k vidění v 210 zemích světa a nabízí atraktivní kombinaci špičkové produkce a živé kinematografie napříč žánry, včetně vědy a techniky, dobrodružství, historie či pohledů za oponu na lidi, místa a instituce, které formují náš svět.


Veronika Pešková, Ewing Public Relations


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.12.2011 • Nový vánoční speciál Jamieho Olivera o víkendu na TV Paprika
16.12.2011 • Rok 2012 u vás DOMA s reality show, kinohitmi a seriálovými novinkami
15.12.2011 • Nova Cinema uvede legendární reality show Amazing Race: O milion kolem světa!
15.12.2011 • ČT získala přednostní vysílací práva na další tři ročníky Evropské ligy UEFA
09.12.2011 • Satelitní přenosy z Metropolitní opery pokračují operou Faust a Markétka Charlese Gounoda
08.12.2011 • Sport1 připravil na sobotu speciál Den s El Clásico

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist