Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 08:28:35   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Fotbal Maďarsko-Česko exkluzivně odvysílá Sport1

  Autor: Chello Central Europe , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 08.08.2013


Fanoušci české fotbalové reprezentace uvidí přípravné utkání proti Maďarsku v přímém přenosu televize Sport1. Vysílání ve středu 14. srpna začne ve 20.30, komentovat ho přímo z Budapešti bude osvědčená dvojice Milan Štěrba a Michal Micka. Stanici Sport1 spolu se sesterskou Sport2 HD provozuje společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.


Poslední přípravný zápas prověří formu národního výběru jen pár týdnů před kvalifikačními duely s Arménií a především Itálií. Český celek se na stadionu Ference Puskáse zřejmě představí například s libereckým útočníkem Michaelem Rabušicem, v jehož střelecké kvality věří kouč Bílek.

Atraktivní duel Maďarsko-Česko budou komentovat přímo v Maďarsku oblíbení fotbaloví spíkři známí divákům televizí Sport1 a Sport2 HD. Zatímco Milan Štěrba bude převážně komentovat dění na trávníku, jeho kolega od mikrofonu Michal Micka bude působit především jako reportér utkání.

Televizní diváci se navíc dočkají reportáže z pondělního reprezentačního srazu a několika rozhovorů, například s trenérem Michalem Bílkem a manažerem národního týmu Vladimírem Šmicerem.

Aktuality a zajímavosti k zápasu zveřejňuje sportovní redakce už nyní na stránce www.facebook.com/TelevizeSportTV.


Více o televizích Sport1 a Sport2 HD

Sport1 a Sport2 HD jsou placené televizní programy určené všem sportovním fanouškům. Exkluzivně přinášejí ty největší světové a domácí sportovní události, primárně fotbal a hokej coby divácky nejatraktivnější sporty. Co konkrétně lze na Sport1 a Sport2 HD sledovat? Kontinentální hokejovou ligu (KHL) včetně Lva Praha a Slovanu Bratislava, první španělskou fotbalovou ligu (La Liga), druhou španělskou fotbalovou ligu (Liga Adelante), tenisové turnaje ATP500, německý pohár v kopané (DFB-Pokal), velké ceny ploché dráhy, první holandskou fotbalovou ligu (Eredivisie), první skotskou fotbalovou ligu (Scottish Premier League), NFL – americký fotbal, basketbalovou NBA, první španělskou ligu házené mužů, volejbal, házenou, poker. Na své si přijdou i milovníci ostatních atraktivních sportů, jako jsou ragby, golf, box a další. Vysílá ve formátu 16:9 s českým nebo slovenským komentářem. Provozuje oficiální stránku www.facebook.com/TelevizeSportTV a www.Sport1TV.cz. Reklamní čas prodává agentura Atmedia.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2 HD, SportM, Minimax a Megamax (pro děti), Spektrum (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a MGM (filmy). Vedle tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Spolu s tím Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. CBS Drama, CBS Reality, Fine Living, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Da Vinci Learning, ShortsTV HD, Trace TV, Outdoor HD, Food HD, Ginx, Hustler TV, Daring!TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka, PR Manager, Chello Central Europe, 8. 8. 2013


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.08.2013 • PGA CHAMPIONSHIP startuje na NOVA Sport a VOYO
08.08.2013 • Česká televize nabídne bohatý podzim na šesti kanálech
08.08.2013 • Prima ZOOM v 33. týdnu – unikátní filmy – skutečný život!
07.08.2013 • Podzim v České televizi přinese novinky také na ČT24 a ČT sport
07.08.2013 • Robbie Williams: Take The Crown Tour – přímý satelitní přenos do kin z estonského Tallinnu
06.08.2013 • Na Eurosportu 2 startuje fotbalová Bundesliga - Nejvíce diváků, nejlepší týmy, nejvíce gólů!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist