Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 01:56:58   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Ovečkin, Kovalčuk, Messi, Ronaldo. Sledujte nejlepší světové hokejisty a fotbalisty tento víkend na SportTV

  Autor: PR Press Chello CE , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 05.10.2012


Víkend snů připravily pro hokejové a fotbalové fanoušky televize Sport1 a Sport2. V sobotu 6. října se v zápase KHL na ledě Lva Praha představí SKA Petrohrad s čerstvou posilou – Iljou Kovalčukem, přímý přenos na Sport1 začne v 17.15. O den později nastoupí hokejisté Slovanu, kteří se v Bratislavě porvou o body s Dynamem Moskva doplněným o Alexandra Ovečkina, od 17.15 vysílá exkluzivně Sport2.


Neděle nadchne také fanoušky špičkového fotbalu, legendární El Clásico s Messim a Ronaldem startuje na Sport1 v 19.45. Placené stanice Sport1 a Sport2 provozuje společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc. Reklamní čas prodává agentura Atmedia.

Víkend snů připravily pro hokejové a fotbalové fanoušky televize Sport1 a Sport2. V sobotu 6. října se v zápase KHL na ledě Lva Praha představí SKA Petrohrad s čerstvou posilou – Iljou Kovalčukem, přímý přenos na Sport1 začne v 17.15. O den později nastoupí hokejisté Slovanu, kteří se v Bratislavě porvou o body s Dynamem Moskva doplněným o Alexandra Ovečkina, od 17.15 vysílá exkluzivně Sport2. Neděle nadchne také fanoušky špičkového fotbalu, legendární El Clásico s Messim a Ronaldem startuje na Sport1 v 19.45. Placené stanice Sport1 a Sport2 provozuje společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc. Reklamní čas prodává agentura Atmedia.

Nejlepší hokejisty a fotbalisty světa budou moci tuto sobotu a neděli zhlédnout diváci Sport1 a Sport2. Kontinentální liga těží z přílivu největších hvězd NHL – a mnoho z nich se představí i v zápasech živě přenášených oběma tuzemskými sportovními televizemi. Už tak kvalitní tým Lva Praha se jmény Klepiš, Bartečko, Novotný se rozrostl o hostující hvězdy ze zámoří, a to o Jakuba Voráčka, jinak útočníka celku Philadelphia Flyers, a o Zdena Cháru, jinak kapitána Bostonu a vítěze Stanley Cupu. Dalším přírůstkem je Martin Škoula s mnohaletými zkušenostmi z NHL a KHL. Škoula v Praze podepsal dlouhodobou smlouvu, diváci jej uvidí v celé sezóně KHL.

Proti českému zástupci se postaví silný soupeř z východu – SKA Petrohrad, semifinalista loňského playoff Kontinentální ligy. Nejvíce pozornosti bude v dresu s rudou hvězdou na prsou poutat Ilja Kovalčuk patřící mezi nejlepší hokejisty světa. Fanoušci ho důvěrně znají ze zápasů ruské reprezentace i domovského celku New Jersey Devils. Ve vyprodané O2 aréně lze čekat bouřlivou atmosféru. Živě na Sport1 od 17.15.

Rovněž těžký a zároveň zcela vyprodaný zápas čeká v neděli Slovan Bratislava. V domácím kádru září především Miroslav Šatan a posily z NHL Andrej Sekera a Lubomír Višňovský, ovšem ani oni to nebudou mít proti Dynamu Moskva lehké. Ruský velkoklub vloni vyhrál Gagarinův pohár a do podzimní části vyrazil s posilou, která právem patří do výběru nejlepších hokejistů světa – Alexandr Ovečkin. Živě na Sport2 od 17.15.

Ve víkendovém vysílání SportTV se najde klenot i pro příznivce fotbalu. V neděli proti sobě nastoupí v sedmém kole španělské ligy Barcelona a Real Madrid. Každý z týmů se pokusí nejen získat tři body v tabulce La Ligy, ale také s tím získat na prestiži na úkor odvěkého rivala. „Barcelona dosud neztratila ani bod, v Realu se začíná skvěle prosazovat Ronaldo, proto bude nadcházející zápas bezpochyby jedním z vrcholů fotbalového podzimu,“ říká Milan Štěrba, komentátor a fotbalový expert SportTV. Živě na Sport1 od 19.45.


PR Press Chello CE, 5. 10. 2012


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.10.2012 • VTB United League na NOVA Sport
04.10.2012 • Lukáš Konečný vs. Zaurbek Bajsangurov na FANDOVI a VOYO.cz
03.10.2012 • Taylor Swift, Muse a No Doubt rozbouří jeviště MTV EMA 2012
03.10.2012 • Sparta vs. Bilbao na FANDOVI
02.10.2012 • Česká televize ve vašich barvách – nová vizuální podoba ČT
30.09.2012 • Nenechte si ujít v říjnu na Travel Channel

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist