Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 11.05.2024 - 21:13:49   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Vesmír, UFO, superauta, a krvavé příběhy v říjnu na National Geographic Channel

  Autor: Redakce satCentrum/Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 28.09.2012


Vesmír, UFO, superauta, a krvavé příběhy, to vše můžete sledovat v říjnu na National Geographic Channel. V sérii epizod Krvavé příběhy londýnského Toweru odhalíte několik nechvalně proslulých krvavých lázní britské minulosti. Tým zkušených vyšetřovatelů se vydává odhalit pravdu o UFO, více sledujte v dokumentu Honba za UFO. Pagani a Porsche 911 jsou superauta, která perfektně spojuje umění a technika, mají nevídanou sílu, jízdní vlastnosti a nabízí prvotřídní luxus. Prostřednictvím speciálu Země z vesmíru spatříte naši domovskou planetu tak, jak jste ji ještě nikdy neviděli.



Krvavé příběhy londýnského Toweru

Strašlivý nářek umučených zrádců propůjčil londýnskému Toweru pověst vskutku děsivého dějiště historických událostí. Seberte odvahu a vydejte se spolu s detektivem Joem Crowleym a specialistkou na tudorovskou epochu dr. Suzannah Lipscombovou na výlet do historie. Odhalíte několik nechvalně proslulých krvavých lázní britské minulosti.

Každou neděli od 7. října ve 21 hodin



Honba za UFO

Tým zkušených vyšetřovatelů se vydává odhalit pravdu o UFO. Navštíví několik nejzáhadnějších míst naší planety, kde bylo UFO spatřeno, a objeví nové zarážející důkazy. Nashromážděná data se stanou základem nového vnímání podivných světel a úkazů pozorovaných na nebi.

Každou středu od 10. října ve 23 hodin



Megatovárny: superauta Pagani

Jaké kvality má auto za milion eur? Odpovědí Horacia Paganiho na tuto otázku je superauto, které perfektně spojuje umění a techniku, má nevídanou sílu, jízdní vlastnosti a nabízí prvotřídní luxus. Podívejte se na cestu následovníka světově proslulého vozu Zonda. Uvidíte vznik Pagani Huyara od úplného začátku a utajovaných plánů před osmi lety až po testovací program, při němž bylo najeto více než milion kilometrů. V roce 2011 byl pak vůz představen v Ženevě a následně byly vyrobeny první kusy určené zákazníkům.

Každý čtvrtek od 18. října ve 21 hodin



Porsche 911

V této epizodě uvidíme nový design Porsche 911, ikony automobilového průmyslu. Jedná se o 7. generaci tohoto vozu, a ačkoliv vypadá přesně jako dříve, jde o zcela nový stroj lišící se velikostí, designem i jízdními vlastnostmi. Bude to nejlepší Porsche 911 všech dob?



Země z vesmíru

Z vesmírné perspektivy se pokusíme odhalit věci, které naše oči nikdy nespatří. Budeme svědky jevu, při němž amazonský prales vdechuje nový život atmosféře, a neunikne nám, jak antarktické hlubokomořské proudy ovlivňují proudění plynů kolem zeměkoule. V nevídaných detailech odhalíme blesky stojící u zrodu životně důležitých živin a uvidíme, jak rotující zemské jádro regeneruje ochranné silové pole ve vesmíru. Prostřednictvím tohoto speciálu spatříte naši domovskou planetu tak, jak jste ji ještě nikdy neviděli. Jako dynamický, dýchající, živý organismus. Nejmodernější družicové údaje jsou pomocí počítačové grafiky přeměněny v reálně vypadající děje a úžasné obrazy, jež zviditelní i neviditelné a odhalí rovnováhu nutnou k existenci Země.

Neděle 21. října v 18 hodin



Placený dokumentární a přírodovědný kanál National Geographic Channel vysílá ve všech klíčových platformách (UPC, freeSAT by UPC Direct, Digi TV, Telefonica O2, Orange Slovakia, Skylink, T-Mobile Televize, CS Link, Magio TV) i ve většině regionálních platformách na českém a slovenském trhu, na satelitu Astra 3B na orbitální pozici 23.5 stupňů východně, a National Geographic Channel HD na satelitu Astra 3B na pozici 23.5 stupňů východně a na satelitu Atlantic Bird 1 TXP, pozice 12,5 stupňů západně.

Oficiální stránka National Geographic Channel: www.natgeotv.com/cz. Najdete nás také na Facebooku!

Úplné měsíční programové přehledy a tipy National Geographic Channel i kanálu v HD rozlišení (National Geographic Channel HD) si můžete také stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV program.


S využitím podkladů Markéty Marešové, PR Channels, připravila redakce satCentrum, fotografie jsou majetkem National Geographic Channel, 28. 9. 2012


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.09.2012 • Nenechte si ujít v říjnu na Travel Channel
29.09.2012 • Moskevský Bolšoj balet zahájí v neděli třetí sezónu projektu Balet v kině
27.09.2012 • Liga mistrů UEFA – 2. kolo na Prima COOL a Prima PLAY Premium (2. a 3. 10.)
27.09.2012 • MS vo futbale v Brazílii a Pohár konfederácií 2013 na obrazovkách RTVS
27.09.2012 • Program regionalnitelevize.cz podporuje regionální kapely
27.09.2012 • Objevujte v říjnu přírodu na Nat Geo Wild

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist