Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 06:51:12   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nenechte si ujít v srpnu na Travel Channel

  Autor: Redakce satCentrum/Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 30.07.2012


Exotické chutě a destinace můžete sledovat v srpnu s Travel Channel. V dokumentárním seriálu Sophie Grigson v Jordánsku budete svědky, jak se Sophie podílí na přípravě velmi tradičního pokrmu Mansaf. Vůně Kolumbie je synonymem pro magická kávová zrna a Charlie poznává tajemství nápoje, který ovládl svět. V dalších premiérových dokumentech Jeďte dnes se podíváte na každoroční peruánský festival jídla a také si nenechte ujít premiéru Na palubě...



Dokumentární seriály:

Sophie Grigson v Jordánsku

Sophie Grigson jde ve stopách Mojžíše a Lawrence v Arábii a na svých nejnovějších kulinářských cestách poznává Jordán. Pozoruhodná místa jako je růžové město Petra a expanzivní a majestátní pouštní vádí Wadi Rum, doplňuje místní bájná strava, např. vydatné Mezze nebo tradiční hlavní jídlo Zerb. Sophie a její spolucestující Hanan Samara neztrácejí čas a prozkoumávají hlavní město Ammán, kde se dozvídají o unikátní směsi bylin a koření, jež je typická pro jordánské jídlo. Sophie se podílí na přípravě velmi tradičního pokrmu Mansaf, předtím než se seznámí s typickými balenými datlemi zvanými “King of dates” nebo také “Medjoul date”, které jsou typické karamelovou příchutí. Obklopena kebabem, falafel a Kibbeh Neyyah a vychutnávajíc si každý kousek cesty v pravém slova smyslu, blíží se Sophie k cíli, jímž je město Aqaba.

Každé pondělí od 13. srpna ve 20:00 hodin



Vůně Kolumbie

Charlie Ottley znovu dráždí své chuťové buňky, tentokrát na toulkách kolem nádherné, ale značně haněné Kolumbie. Charlie se vydává na neuvěřitelnou cestu z karibského a tichomořského pobřeží, nahoru přes vysoké Andy, dolů do hlubin džungle až na břehy mocné Amazonky. Kolumbie je synonymem pro magická kávová zrna a Charlie poznává tajemství nápoje, který ovládl svět. Nebyla by to kulinářská cesta v duchu Charlie Ottleyho bez přidání několika bizarních pokrmů a tentokrát skutečně Charlie nezklame, když se pustí do přípravy guláše z hlodavce a také zjistí, jak se vaří tradiční pirátský recept. Při pohledu dolů ze sněhem-oděné sopky v Národním parku Los Nevados, dochází Charlie k závěru, že je pro něj, Kolumbie nejen bezpečná pro návštěvu, ale představuje také jedno z posledních nedotčených míst v Latinské Americe.

Každé úterý od 28. srpna ve 20:00 hodin



Premiéry:

Jeďte dnes

Tento měsíc objevuje Jeďte dnes exotické chutě a destinace a reportuje z Mistury, každoročního peruánského festivalu jídla. Ginny Buckley objevuje půvaby Středního východu v Ománu, když navštěvuje Muscat a Muttrah a Gareth Davis směřuje na jih Francie podívat se do Lyonu a Vienne.

Premiéra v pondělí 6. srpna v 19:30 hodin



Na palubě

Tento měsíc Ben Hull reportuje ze Star Flyer, což je klasická loď s tempomatem, kde si hosté mohou sami zvednout plachty nebo vylézt do hnízda posádky; i když přiložit vlastní ruku k dílu je na této luxusní plavbě zcela dobrovolné. Julie Peasgood bude zkoumat ostrov Svatý Tomáš, který je populární zastávkou při cestách po Karibiku a navštíví jeden z Kanárských ostrovů, Tenerife.

Premiéra v neděli 5. srpna v 19:30 hodin



Placený dokumentárně cestovatelský kanál:

Travel Channel vysílá pro klíčové platformy na českém a slovenském trhu (UPC, DIGI TV, Telefónica O2, UPC Broadband, Orange Slovakia, Magio TV) distribuční signál na satelitu Astra 4A (ex. Sirius 4) na orbitální pozici 4,8 st. východně.

Travel Channel HD pak naladíme na Astře 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně v satelitní platformě Skylink a T-Mobile Televize.

Oficiální stránka Travel Channel: www.travelchanneltv.cz. Najdete nás také na Facebooku!

Úplné měsíční programové přehledy a tipy Travel Channel (i Travel Channel HD) si můžete také stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV program.


S využitím podkladů Markéty Marešové, PR Channels, připravila redakce satCentrum, 30. 7. 2012


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.07.2012 • Sport 1 zdvojnásobila sledovanost i podíl na sledovanosti
25.07.2012 • Král střelců Gambrinus ligy na FANDOVI
25.07.2012 • Polární piloti (Ice Pilots) od 21. srpna na Viasat Explorer
24.07.2012 • Hry XXX. olympiády v Londýne vo vysielaní RTVS
23.07.2012 • Partička na den obsadí Óčko
19.07.2012 • Ochutnejte Velkou Británii s Jamiem Oliverem na TV Paprika

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist