Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 11.05.2024 - 17:41:14   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Polární piloti (Ice Pilots) od 21. srpna na Viasat Explorer

  Autor: PR Press PRAM/Viasat , e-mail: info@viasat.sk Přidané: 25.07.2012


Televizní stanice Viasat Explorer uvede seriál, který diváky zavede k drsným polárním pilotům vydávajících se na dobrodružné lety na strojích vyrobených pro bojové mise. Piloti pracují pro kanadskou společnost Yellowknife Buffalo Airways a létají v těch nejtěžších podmínkách, jaké na zemi vůbec jsou s letadly, jež pamatují druhou světovou válku - éru vrtulových letadel a velkých starých modelů postavených firmou Rosie the Riveter.


Polární piloti čelí při své nebezpečné práci neuvěřitelné zimě, neustálým poruchám a jsou mnohými lidmi právem považováni za hrdiny. Diváci se mohou těšit na mrazivé transatlantické mise plné sněhových bouří probíhajících na nelítostných místech. První díl tohoto třináctidílného seriálu startuje v úterý 21. srpna od 20:25 na Viasat Explorer.

Letečtí nováčci a hlavní hrdinové tohoto seriálu přišli pracovat na rampu v mrazivé teplotě mínus 30°, aby si vyzkoušeli řídit letadla, která většina leteckých společnosti už dávno vyřadila z provozu. Letadla typu Douglas DC-3 a DC-4 či Curtiss C-46 Commando převážela vojáky a zásoby už během druhé světové války a jen málokdo dokáže tyto stroje ovládat. Piloti se musí vyrovnat s ledovými bouřemi, lesními požáry, zrádným přistáváním a hlavně s temperamentem legendárního majitele aerolinky Yellowknife Buffalo Airways - Joem McBryanem. Seriál je natočen speciálně upravenými kamerami, které divákům umožní zažít autentičnost letů ve starých válečných letadlech. Yellowknife Buffalo Airways jsou životně důležité pro vzdálená a odříznutá místa na kanadském severu.

Jak říká Joe McBryann: "Nemůžete oddělit sever a létání. Je to jedno a totéž. Bez naší aerolinky by se zásoby potravin nedostali k lidem, kteří na severu žijí a kteří jsou v průběhu dlouhé a drsné zimy zcela odříznuti od zbytku světa.“ Polární piloti se vydají také například na zrádnou transatlantickou cestu, při které se posádka uprostřed zimy pokusí dopravit dvě letadla Canadaair CL-215 - vodní bombardéry - svým novým majitelům v Turecku. Letadla CL-215 nejsou určena pro lety v mrazech nebo na daleké cesty přes oceán a absolvovat tuto cestu znamená prokázat opravdovou odvahu.

Piloti mezi sebou budou navíc soupeřit o nejvyšší počet nalétaných hodin. Vítěz se totiž stane kapitánem. Na konci seriálu budou muset dokonce někteří z leteckých nováčků Yellowknife Buffalo Airways opustit.

Nenechte si od 21. srpna od 20:25 na Viasat Explorer ujít třináctidílný seriál Polární piloti, který Vám umožní nahlédnout do ojedinělého a neobyčejného leteckého života za polárním kruhem.


O společnosti Viasat Broadcasting:

Viasat Broadcasting UK Ltd. je součástí mezinárodní mediální skupiny Modern Times Group (MTG) pokrývající čtyři kontinenty a zahrnující bezplatné a placené televizní kanály, rádio a produkci obsahu. Společnost Viasat Broadcasting poskytuje bezplatné i placené televizní kanály, které jsou k dispozici na vlastních satelitních platformách Viasat , sítích třetích stran a TV obsah je také distribuován prostřednictvím internetu. Skupina MTG je rovněž největším akcionářem v CTC Media, což je přední ruský nezávislý televizní vysílatel. Modern Times Group je rozrůstající se společnost kotována na Nasdaq OMX stockholmské burze. Pro více informací navštivte prosím www.mtg.se.

Pro více informací o televizních stanicich Viasat, prosím, navštivte www.viasat.sk nebo http://www.facebook.com/ViasatCRaSK.


Věnceslava Drábková, PRAM Consulting


Zkrácená adresa na tuto stránku: http://goo.gl/HfjvEU Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.07.2012 • Král střelců Gambrinus ligy na FANDOVI
24.07.2012 • Hry XXX. olympiády v Londýne vo vysielaní RTVS
23.07.2012 • Partička na den obsadí Óčko
19.07.2012 • Ochutnejte Velkou Británii s Jamiem Oliverem na TV Paprika
19.07.2012 • Žijte se zájmem v srpnu na National Geographic Channel
18.07.2012 • Freestyle motokrosový závod Red Bull X-Fighters z Madridu již tento pátek!

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist