Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 13:33:06   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nejlepší slovenský hokej začíná zítra na Sport1

  Autor: PR Press Chello CE , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 15.09.2011


Fanoušci slovenské hokejové Tipsport extraligy se i letos dočkají přímých televizních přenosů exkluzivně na stanici Sport1. Po skončení základní části nejvyšší slovenské hokejové soutěže budou televizní diváci také u zápasů playoff. Už v pátek 16. září přivítá před kamerami Sport1 tým HC Košice svého soupeře z Nitry, vysílání začne v 17.45 hodin.


Kdo bude toužit po ještě více zážitcích ze sledování hry špičkových slovenských a českých hokejistů, neměl by si nechat ujít zápasy celku HC Lev Poprad, jehož vybrané duely v Kontinentální lize (KHL) nově přináší rovněž Sport1. Placenou kabelovou a satelitní televizi Sport1 provozuje společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc. Reklamní čas prodává agentura Atmedia.

Pro SportTV je televizní vysílání lokálního sportu velmi důležité. „Českým i slovenským fanouškům neustále přinášíme pestrou a národně vyrovnanou nabídku vrcholových sportovních akcí, proto vedle hokejové extraligy našich východních sousedů vysíláme například českou fotbalovou Gambrinus ligu,“ uvedl za provozovatele SportTV Aleš Fabík ze společnosti Chello Central Europe.

Již první, zítřejší televizní přenos z Košic, které hostí klub z Nitry, slibuje atraktivní diváckou podívanou. „Obhájce titulu z Košic se pod taktovkou nového trenéra Stavjani pokusí o čtvrtý titul v řadě. Má k tomu všechny předpoklady a jistě pojede naplno už od začátku,“ míní Juraj Kušnír, hokejový komentátor televize Sport1. S velkými ambicemi vstupuje do nového ročníku bratislavský Slovan. „Disponuje nejvyšším rozpočtem, hraje na novém stadionu a bude si chtít napravit reputaci po nepříliš vydařené loňské sezóně,“ vypočítává motivační faktory Kušnír.

Kdo by mohl být pomyslným černým koněm Tipsport extraligy? Například Trenčín nebo kompletně přestavený celek Zvolena. Na pohár bude jistě myslet i tým loni třetí Banské Bystrice. Divákům by neměly uniknout ani souboje HK Poprad, v jehož základním kádru se blýskají jména jako Hlinka či Vaic, a který funguje jako farma klubu HC Lev Poprad hrajícího Kontinentální ligu (KHL).

Hned v úterý 20. září odvysílá Sport1 souboj Banské Bystrice se Zvolenem, v pátek 23. září se televizní diváci mohou těšit na zápas Slovanu Bratislava s Banskou Bystricou. Televizní přenosy z Tipsport extraligy na Sport1 začínají v 17.45 hodin, není-li určeno jinak.


Více o stanici SPORT1

SPORT1 je program určený všem sportovním fanouškům. Exkluzivně přináší ty největší světové sportovní události, primárně fotbal a hokej coby divácky nejatraktivnější sporty. Co konkrétně lze na programu SPORT1 sledovat? První španělskou ligu (La Liga), druhou španělskou ligu (Liga Adelante), první holandskou ligu (Eredivisie), první skotskou ligu (Scottish Premier League), Pohár anglické ligy (Carling Cup), Anglický superpohár (English Super Cup), Německý pohár (DFB-Pokal), severoamerickou NHL (utkání základních kol, playoff, finále Stanley Cupu), NFL – americký fotbal, basketbalovou NBA, volejbal, házenou atd. Na své si přijdou i milovníci ostatních atraktivních sportů, jako jsou tenis, ragby, golf, poker, box a další. Vysílá ve formátu 16:9.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Minimax (pro děti), Spektrum (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a společný podnik s MGM (filmy). Kromě tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Vedle toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. Fine Living Network (FLN), Zone Romantica, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Hustler TV, Daring!TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka, Senior PR Executive, Chello Central Europe s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.09.2011 • Nominace zahraničních i česko-slovenských hvězd na hudební ceny MTV EMAs 2011 jsou odtajněny! [ 1 ]
12.09.2011 • Už dnes začíná KHL na Sport1
10.09.2011 • NFL na NOVA Sport
09.09.2011 • NOVA Sport zítra odvysílá přímý přenos smutečního obřadu a rozloučení s hokejisty KHL
09.09.2011 • Extrémní běhy napříč kontinenty
08.09.2011 • ZDFinfo z družice Astra 1H

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist