Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 29.04.2024 - 20:13:28   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Agatha Christie: Mistryně zločinu, záhad a neodolatelného napětí od 15. dubna na Spektrum Home

  Autor: AMC/KNKTR , e-mail: info@knktr.cz Přidané: 11.04.2024


Slavný detektiv Hercule Poirot se vrací na televizní obrazovky ve fascinujícím thrilleru Agathy Christie Vraždy podle abecedy. Tentokrát je nucen přerušit klidnou penzi, když začne dostávat anonymní dopisy, ve kterých mu písař oznamuje, že se stane vrahem bez tváře. Avšak policie tomuto varování nevěnuje patřičnou pozornost. Brzy však přichází zvrat, když se postupně objeví tři vraždy s podobným scénářem - s použitím prvních písmen abecedy.


Tuto dávku mysteriozního napětí a šarmu můžete sledovat na televizní stanici Spektrum Home od 15. dubna, každý pracovní den v 20:50.

Příběh začíná, když Poirot, který žije poklidný život v důchodu, začne dostávat anonymní dopisy. Policie však jeho varování nebere vážně a dokonce se mu vysmívá. Avšak brzy dochází k třem vraždám s podobným scénářem, kdy všechny následují první písmena abecedy. Současně s touto záhadnou sérií událostí se Poirot v roce 1933 v Londýně setkává s dalšími podivnými událostmi. V penzionu Rose Marburyové se ubytuje Alexander Bonaparte Cust, který přišel podnikat. Avšak Poirot se brzy zapojuje do vyšetřování tří vražd, které ho zavedou až do Andoveru a na panství v Churstone.


Velká dáma detektivního tajemství a nekonečného napětí

Vraždy, intriky a detektivní hádanky - to jsou prvky, které činí tvorbu Agathy Christie tak výjimečnou. Tato velká dáma detektivního žánru si získala srdce čtenářů po celém světě svou jedinečnou schopností tvořit napínavé příběhy, které nás neustále drží v napětí.

Agatha Christie, narozená jako Agatha Mary Clarissa Miller, se narodila 15. září 1890 v anglickém Torquay. Během svého života se stala jednou z nejvýznamnějších a nejpopulárnějších spisovatelek všech dob. Její detektivní romány a povídky ožívají prostřednictvím postav jako Hercule Poirot, detektiv, který je stejně zručný jako výstřední, a Miss Marplová, moudrá starší dáma, která však ničemu nenechá svému pozornému oku uniknout.

Za svůj úspěšný spisovatelský život napsala více než 60 detektivních románů, 14 kratších příběhů a je držitelkou rekordu v počtu prodaných knih, přičemž odhadovaný počet prodaných kopií jejích děl přesahuje miliardu. Kromě své brilantní kariéry jako spisovatelka byla Agatha Christie také milovnicí cestování. Cestovala po celé Evropě, Blízkém východě a dokonce i navštívila archeologické expedice v Íránu, což ji inspirovalo k vytváření exotických a pestrých prostředí pro své detektivní příběhy.

Vraždy podle abecedy slibují divákům další dávku mysteriózního napětí a šarmu, kterými jsou díla této legendární autorky proslulá. Připravte se na neočekávané zvraty, geniální dedukce a skvělé herecké výkony v této nové televizní sérii, která nikoho nenechá chladným . Sledujte Agathu Christie: Vraždy podle abecedy na televizní stanici Spektrum Home od 15. dubna, každý pracovní den v 20:50 hod.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International - Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společností na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic, které se soustřeďují na střední a východní Evropu. Současně portfolio AMCNI - Central and Northern Europe nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film +. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky a trhy v různých jazycích. Je dostupný v celé řadě platforem, včetně HD služeb a nabízí verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com.


Veronika Ježková, Account manager, KNKTR, 10. 4. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.04.2024 • Show Jana Krause – 17. 4. 2024
08.04.2024 • Show Jana Krause – 10. 4. 2024
06.04.2024 • Galerie na nečekaných místech navštíví v novém dokumentárním cyklu ČT art Ester Geislerová a Ondřej Horák
05.04.2024 • Nejsilnější příběhy, nejlepší tvůrci: Chystají se velkolepé sezony na Nově i Voyo
03.04.2024 • Jan Vala se vrací na obrazovku s cyklem o víně. Diváky České televize vezme k břehům Rýna
30.03.2024 • Show Jana Krause – 3. 4. 2024

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist