Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 29.04.2024 - 20:00:38   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Telly spouští jarní kampaň, nabízí kombinované slevy s Nordic Telecom

  Autor: Telly/Dizzy Media , e-mail: info@telly.cz Přidané: 03.04.2024



Televizní operátor Telly ve své nové jarní kampani nabízí výraznou slevu pro balíčky Střední a Velký. Dodatečnou slevu lze navíc získat v kombinaci s internetovým připojením od firmy Nordic Telecom.


Telly nabízí pro balíčky Střední a Velký slevu 20 procent při objednání služby na nejméně dva roky. Dlouhodobě nejoblíbenější balíček Střední (111 kanálů, z toho 80 v HD rozlišení), jehož součástí jsou i přenosy závodů Formule 1 a zápasů Ligy mistrů UEFA, stojí standardně 450 Kč. Po aktuální slevě zákazníci zaplatí pouze 360 Kč měsíčně. Celková úspora tak činí 2 160 Kč za 2 roky.

V případě balíčku Velký (127 kanálů, z toho 91 v HD), který obsahuje i kompletní sportovní nabídku operátora vč. UFC a MotoGP, je standardní cena 650 Kč. S 20% slevou vyjde jen na 520 Kč měsíčně. Za 2 roky tak zákazníci uspoří 3 120 Kč.

Součástí jarní kampaně je i společná nabídka Telly s poskytovatelem rychlého a stabilního internetového připojení Nordic Telecom, se kterým vloni uzavřel operátor strategické partnerství.

Jarní kampaň se sloganem Telly zabaví, Nordic připojí tak nabízí i kombinaci televizních balíčků s internetovými tarify Nordic Telecom, díky které zákazníci obou společností ušetří tisíce korun ročně. Při nejvýhodnější kombinaci Telly balíčku Velký a tarifu optického internetu Nordic Plus 1000 s rychlostí 1000 Mbit/s činí úspora za dva roky dokonce 15 120 korun.

„Dlouhodobě se našim zákazníkům snažíme přinášet maximum možného, ať už z hlediska množství nabízených stanic, mimořádné stability signálu nebo adekvátní ceny. Výsledkem těchto snah je i naše jarní kampaň, která zákazníkům přinese na českém trhu až nevídané úspory,“ říká Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly.

„Jsme rádi, že strategické partnerství s Telly posouváme touto jarní kampaní ještě dál. Výhodné kombinace Nordic internetu a Telly TV mohou zákazníci využit po celé republice. Nabídka totiž platí téměř pro všechny tarify i rychlosti,“ dodává Petr Škop, obchodní ředitel Nordic Telecom.


O Telly

Televizní operátor Telly nabízí divákům v ČR služby internetové a satelitní televize. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také prémiový sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 až 4 a na stanicích Nova Sport 1 až 6. Ty obsahují například fotbalovou Champions League UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL nebo zápasy UFC a OKTAGON MMA. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP a všechny daně, včetně daně z příjmu, odvádí v ČR.


Jan Schöppel, marketingový ředitel Telly a Martin Žemlička, PR konzultant Dizzy Media, 3. 4. 2024







  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.03.2024 • Max bude spuštěna v Česku a na Slovensku 21. května 2024
08.03.2024 • Studna. Příběh lásky, který traumatizoval Československo, pro Voyo natáčí Tereza Kopáčová
06.03.2024 • RFA sa vracia do Bratislavy. Atraktívny galavečer s titulovým zápasom uvidia naživo diváci na Voyo a Dajto
01.03.2024 • Televizní diváci se během derby pražských S dočkají záběrů z dronu. O2 TV Sport nasadí unikátní technologii i do FORTUNA:LIGY
13.02.2024 • ČT spustila novou verzi hybridní aplikace Teletext postavené na internetové technologii. iVysílání je na dalších dvou Smart TV platformách
08.02.2024 • Prima+ slaví narozeniny. Za první rok získala více než milion uživatelů

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist