Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 20.05.2024 - 11:54:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

CANAL+ získal televizní práva na turnaje ženského tenisového okruhu WTA v České republice a na Slovensku

  Autor: CANAL+/WS Czech , e-mail: info@wsczech.cz Přidané: 23.11.2023


cANAL+ Group a Ženská tenisová asociace (WTA) s potěšením oznamují exkluzivní vysílání Hologic WTA Tour na kanálech CANAL+ v České republice a na Slovensku. Od ledna 2024 až do roku 2028, tedy po dobu minimálně 5 sezón, nabídne CANAL+ živé přenosy z turnajů WTA 1000 a WTA 500, vybraných turnajů WTA 250, a navíc také WTA Finals neboli populárního Turnaje mistryň. Vysílání bude zákazníkům dostupné prostřednictvím satelitní a internetové televize Skylink nebo streamovací služby CANAL+, která byla spuštěna na konci dubna 2023.


Atraktivitu pro české a slovenské diváky zvyšuje vysoké zastoupení domácích hráček a jejich úspěchy. K vidění budou zápasy grandslamových vítězek Markéty Vondroušové, Petry Kvitové a Barbory Krejčíkové, bývalé světové jedničky Karolíny Plíškové, finalistky Roland Garros 2023 Karolíny Muchové nebo deblistek Kateřiny Siniakové a Barbory Krejčíkové.

„O vysílací práva na okruh WTA jsme velmi stáli, a to z několika důvodů. Jedním je popularita tenisu v České republice a na Slovensku obecně a dalším až neskutečná úspěšnost českých hráček v posledních letech. Turnaje se navíc hrají prakticky po celý rok a v televizi je sleduje vysoké procento diváků, mezi nimiž je ve srovnání s většinou ostatních sportů mnohem vyšší podíl žen. Věříme, že tímto krokem dále zvýšíme atraktivitu sportovní nabídky CANAL+ a výrazně rozšíříme její záběr také mimo okruh fotbalových fajnšmekrů,“ říká Ladislav Řeháček, VP společnosti CANAL+ Luxembourg pro Českou republiku a Slovensko.

„S vynikajícími hráčkami, které rok co rok soutěží na špičce našeho sportu, včetně mnoha z České republiky a Slovenska, nepochybujeme, že diváky CANAL+ čekají na Hologic WTA Tour vzrušující sezóny akcí,“ uvedla WTA Ventures CEO Marina Stortiová. <„Jsme nadšeni ze smlouvy se společností CANAL+ na příštích pět sezón, protože rozšiřuje svou působnost v tenise a odhodlání zviditelnit ženské sporty.“.

CANAL+ již své redakční know-how prokázal velmi dobře hodnoceným vysíláním nejvyšší anglické fotbalové soutěže, Premier League: všechny zápasy živě s českým nebo slovenským komentářem, doprovodné pořady, příspěvky z probíhajících zápasů na sociálních sítích včetně videí téměř v reálném čase, řada zajímavých hostů v televizních diskusích i spolupráce s řadou odborníků včetně bývalého hráče Manchesteru United a české legendy Karla Poborského nebo Vladimíra Šmicera.

CANAL+ odemyká další skvělé sportovní příběhy.


O CANAL+ GROUP

CANAL+ Group, dceřiná společnost Vivendi, je významným hráčem v produkci a distribuci obsahu po celém světě s 25,5 miliónů předplatitelů. Je zastoupena ve více než 50 zemích světa a na všech kontinentech zaměstnává téměř 7600 lidí. CANAL+ Group má 9,5 milionu předplatitelů ve Francii a 7,6 milionu v Africe. Je předním televizním operátorem ve frankofonní Africe a největším akcionářem společnosti MultiChoice, lídra v oblasti placené televize v anglicky a portugalsky mluvící Africe. CANAL+ Group je významným hráčem v produkci a marketingu televizních kanálů, vlastnícím 130 lineárních a nelineárních kanálů. Sdružuje hlavní tematické kanály a globální platformy obsahu, jako jsou Netflix, Disney+, Paramount+, Apple TV+ a DAZN. S ročními investicemi do obsahu ve výši 3,5 miliardy eur je klíčovým hráčem v oblasti sportu (hlavní sponzor fotbalu a ragby ve Francii), filmů (vedoucí investor ve Francii a v Polsku) a seriálů (včetně více než 50 původních seriálů ve více než 15 jazycích ročně). CANAL+ Group je předním producentem i distributorem celovečerních filmů a televizních seriálů v Evropě. Spolu s dceřinou společností STUDIOCANAL vlastní 14 produkčních společností v 13 evropských zemích a jednu ve Spojených státech amerických. Je majitelem také jedné z největších videoknihoven na světě, jejíž katalog zahrnuje více než 8000 titulů ze 60 zemí. V digitální oblasti je klíčovým hráčem se svou aplikací CANAL+/myCANAL, jejíž mezinárodní nasazení se zrychluje a k dnešnímu dni je zastoupena přibližně ve třiceti zemích světa.


O WTA

WTA, založená Billie Jean Kingovou v roce 1973 na principu rovných příležitostí, je světovým lídrem v profesionálním ženském sportu. WTA je jednou z nejuznávanějších a nejproslulejších sportovních organizací na světě, skládající se z více než 1600 hráček zastupujících více než 80 zemí, kteří všichni soutěží o body v žebříčku WTA a prestižní turnajové tituly. Hologic WTA Tour se skládá z více než 70 akcí a čtyř grandslamů, zahrnujících 30 zemí a regionů na šesti kontinentech s celosvětovým publikem téměř 900 miliónů diváků. Další informace o WTA najdete na wtatennis.com.


O WTA Ventures

WTA Ventures, společnost vytvořená v březnu 2023 jako součást strategického partnerství WTA s CVC Capital Partners, je komerčním subjektem WTA. Jeho cílem je stavět na silném odkazu, které si WTA za posledních 50 let vybudovala, tím, že dále zvyšuje profil ženského tenisu a urychluje komerční růst ve prospěch fanoušků, hráčů, turnajů a všech zúčastněných stran v tomto sportu.


Sylva Sulaimanová, Senior Account Manager, WS Czech, 22. 11. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.11.2023 • UK Championship od 25. 11. na Eurosportu
20.11.2023 • Pojďte na dokumentární zkušenou s Prima ZOOM
19.11.2023 • Užijte si zábavné poznávání s Prima ZOOM
17.11.2023 • Vzpomínka na JFK: 60. výročí úmrtí prezidenta Kennedyho
16.11.2023 • V druhém přenosu MET: Live in HD zazní opera X: Život a doba Malcolma X, která míchá klasiku s jazzem i africkou hudbou
12.11.2023 • Historie, vesmír, příroda, záhady = Prima ZOOM

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist