Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 10.05.2024 - 04:52:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

UPC DTH v spolupráci s Travel Channel uvádza svoju prvú internetovú súťaž

  Autor: UPC DTH S.à r.l , e-mail: press@upcdth.lu Přidané: 06.11.2013



UPC DTH S.à r.l., popredný poskytovateľ satelitných televíznych služieb v strednej a vo východnej Európe, oznamuje spustenie novembrovej súťaže s kanálom Travel Channel na sociálnych sieťach a v internetových médiách pre všetkých obyvateľov Maďarska, Slovenska a Českej republiky.


Počínajúc stredou 30. októbra 2013 UPC DTH ponúka zákazníkom spoločností freeSAT a UPC Direct možnosť vyhrať dve noci v luxusnom hoteli v Londýne. Súťaž, pripravená v spolupráci s Travel Channel, ktorú pre Českú republiku a Slovensko organizuje freeSAT a pre Maďarsko UPC Direct, prebieha na facebookovských a webových stránkach freeSAT a UPC Direct. Okrem zákazníkov UPC DPH je otvorená všetkým ostatným obyvateľom Maďarska, Českej republiky a Slovenska. O konečných výsledkoch sa rozhodne na základe pravidiel súťaže platných pre dané krajiny a správnych odpovedí na dve jednoduché otázky. Mená výhercov budú zverejnené v decembri.

Súťaž má dve dimenzie – víťazom prinesie vzrušujúci a nezabudnuteľný zážitok a zároveň podporí rozbeh nového seriálu Jenny Powellovej Odhalený luxus na kanáli Travel Channel. Seriál Odhalený luxus, ktorý mal premiéru 24. októbra 2013, poodhaľuje skrytý svet ľudí, ktorých na každom kroku sprevádza luxus – od členov posádok súkromných lietadiel po kuričov v luxusných vlakoch alebo komorníkov v sedemhviezdičkových hoteloch. Súťažný projekt zároveň umožní, aby sa Travel Channel a UPC DTH stretli so svojimi zákazníkmi na osobnej úrovni prostredníctvom internetových platforiem a sociálnych médií.

„Spustenie súťaže v spolupráci s Travel Channel nás posilní a zviditeľní v internetovom prostredí. Nám poskytne príležitosť byť v priamom kontakte s účastníkmi súťaže a im možnosť spoznať kvalitu obsahu kanálu Travel Channel a tým najšťastnejším aj vyhrať a užiť si vzrušujúci výlet do Londýna,“ hovorí Jim Helfgott, viceprezident pre marketing a obchod spoločnosti UPC DTH.

„Sme veľmi radi, že so spoločnosťou UPC DTH môžeme spolupracovať na tejto súťaži. Veríme, že sme prišli s inovatívnym a atraktívnym spôsobom, ako prispieť k oživeniu značky. Tešíme sa na stretnutie s víťazom súťaže o výlet do Londýna, ktorý sľubuje neuveriteľný a nezabudnuteľný zážitok na celý život,“ dodáva Nick Thorogood, viceprezident pre obsah a marketing spoločnosti Scripps Networks International.

Ak sa chcete zapojiť do súťaže alebo získať viac informácií o podmienkach súťaže, navštívte našu facebookovskú alebo webovú stránku: https://www.facebook.com/freeSATtvSK/app_415792231854522 / http://sk.freesattv.tv/


O UPC DTH S.à r.l.

Spoločnosť UPC DTH S.à r.l. so sídlom v Luxembursku, európskom centre satelitných služieb, je poskytovateľom vysokokvalitných služieb satelitnej televízie. Svoje služby poskytuje v Maďarsku, Českej republike a na Slovensku a navyše riadi služby satelitnej televízie poskytovateľa v Rumunsku. Jej služba direct to home (DTH), známa pod názvom UPC Direct na maďarskom trhu, freeSAT v Českej republike a na Slovensku a Focus Sat v Rumunsku, sa môže pochváliť viac ako 731 000 zákazníkmi (k júnu 2013). Spoločnosť UPC DTH S.à r.l. ponúka svojim zákazníkom viac televíznych kanálov, lepší obsah, niekoľkými cenami ovenčený zákaznícky servis a dokonalú kvalitu signálu vrátane krištáľovo čistého HD obrazu.
UPC DTH S.à r.l. je súčasťou spoločnosti Liberty Global, Inc.


O Liberty Global

Spoločnosť Liberty Global je najväčším medzinárodným káblovým operátorom, ktorý vyvíja činnosť v 14 krajinách. Spája ľudí s digitálnym svetom a umožňuje im objavovať a prežívať jeho nekonečné možnosti. Televízne služby, širokopásmový internet a telefonické služby spoločnosť poskytuje prostredníctvom sietí a inovatívnych technologických platforiem budúcej generácie, ktoré spájajú 24,5 milióna zákazníkov odoberajúcich 47,5 milióna produktov televízie, širokopásmového internetu a telefonických služieb (k júnu 2013). Pod Liberty Global patria spotrebiteľské značky Virgin Media, UPC, Unitymedia, KabelBW, Telenet a VTR. Patrí sem i Chellomedia, obsahová divízia, UPC Liberty Global Business Services, divízia komerčných služieb, a Liberty Global Ventures, investičný fond.


O Scripps Networks International

Scripps Networks International je globálna vývojová divízia Scripps Networks Interactive, Inc. V marci 2012 rastúca Scripps Networks International získala Travel Channel International a v apríli 2013 ázijský Food Channel. Food Network expanduje aj mimo územia USA – do Spojeného kráľovstva, Európy, na Stredný východ, do Afriky a Ázie. Scripps Networks Interactive je jedným z popredných tvorcov programov o životnom štýle pre televíziu a internet, kde televízny obsah je doplnený o on-line videá, sociálne médiá a komponenty e-commerce na súvisiacich webových stránkach. Mediálne portfólio spoločnosti sa rozširuje a v súčasnosti ponúka programy o populárnom americkom životnom štýlom na televíznych a internetových kanáloch HGTV, DIY Network, Great American Country, Fine Living Network a, samozrejme, Food Network a Travel Channel pre krajiny regiónu EMEA (Európa, Stredný východ, Afrika).


Majdouline Fettane, Marketing and Communication Analyst, UPC DTH S.à r.l.



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.11.2013 • Turnaj mistrů startuje na FANDOVI, NOVA Sport a VOYO
04.11.2013 • Nalaďte si v listopadu na National Geographic Channel
02.11.2013 • Listopadové filmové lahůdky na Cinemaxu
01.11.2013 • Objevujte v listopadu přírodu na Nat Geo Wild
01.11.2013 • NBA opět na stanici NOVA Sport a VOYO
31.10.2013 • Listopadové programové tipy HBO a HBO HD

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist