Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 20.05.2024 - 19:10:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Zažijte na Spektru mrazivé fantazie se seriálem Následky

  Autor: Chello Central Europe , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 04.10.2013


Země se přestala otáčet, světu došla ropa. S těmito a dalšími znepokojujícími katastrofickými teoriemi pracuje nový špičkový dokumentární seriál Následky. První epizodu z napínavého čtyřdílného cyklu plného pokročilých animací odvysílá televize Spektrum v pondělí 7. října od 20 hodin, pokračování se diváci dočkají v každém následujícím dni ve stejný čas. Placenou stanici Spektrum provozuje Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.


Země se přestala otáčet, světu došla ropa. S těmito a dalšími znepokojujícími katastrofickými teoriemi pracuje nový špičkový dokumentární seriál Následky. První epizodu z napínavého čtyřdílného cyklu plného pokročilých animací odvysílá televize Spektrum v pondělí 7. října od 20 hodin, pokračování se diváci dočkají v každém následujícím dni ve stejný čas. Placenou stanici Spektrum provozuje Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.

V novém čtyřdílném seriálu Následky se diváci Spektra seznámí s katastrofickými vizemi a jejich dopadem na denní život na Zemi.

Úvodní epizoda (pondělí 7. října) pracuje se situací, kdy se počet obyvatel na světě během okamžiku zdvojnásobí. Co budou lidé jíst, budou mít dostatek pitné vody, dojde k válkám o území?

Druhý díl (úterý 8. října) pojednávající o situaci, kdy na Zemi dojde ropa, má ještě reálnější základy. Jak bez ropy přepravit zboží, jak bez ropy vyrábět, když je nenahraditelnou surovinou v mnoha odvětvích?

Třetí epizoda (středa 9. října) se soustředí na stav, kdy se Země během pěti let přestane otáčet. Jak bude možné odolávat škodlivému ultrafialovému záření, jak lidé a zvířata budou spát, když Slunce bude svítit na jedné straně neustále a na opačné části planety vůbec?

Celý velkolepý cyklus uzavře díl Rudý obr (čtvrtek 10. října), v němž Slunce ve své závěrečné fázi existence zvedne průměrnou teplotu na Zemi. O kolik desítek metrů stoupne hladina moře, při jaké venkovní teplotě začnou lidé a zvířata umírat? Na tyto zneklidňující otázky odpoví řada odborníků v seriálu Následky.

Nový dokument navazuje na úspěch podobně zaměřeného cyklu Planeta Země po vymření lidstva, který dlouhodobě patří na Spektru mezi nejsledovanější.

Další informace a soutěž o atraktivní knihy mohou diváci najít na stránce: www.facebook.com/TelevizeSpektrum.


Více o stanici Spektrum:

Cílem televize Spektrum/Spektrum HD je vysílání kvalitních dokumentárních pořadů, sloužících lepšímu poznání světa. Důraz klade na populární vědu, dobrodružství a cesty, historii, království divočiny a každodenní život. Dokumenty jsou pestré, věrohodné a nabízejí smysluplné trávení času celé rodiny. Tento kanál, vedle toho, že je bohatě zásoben programy nakoupenými od zahraničních distributorů, klade velký důraz i na vlastní produkci. Více na www.spektrumTV.cz a www.facebook.com/TelevizeSpektrum.


Společnost Chello Central Europe:

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2 HD, SportM, Minimax a Megamax (pro děti), Spektrum HD (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a MGM (filmy). Vedle tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Spolu s tím Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. CBS Drama, CBS Reality, Fine Living JimJam, Extreme Sports Channel, History, Da Vinci Learning, ShortsTV HD, Trace TV, Outdoor, Food HD, Ginx, Hustler TV, Daring!TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka, PR Manager, Chello Central Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.10.2013 • Prima ZOOM v 41. týdnu – celý svět zblízka – dotkněte se!
04.10.2013 • Film+ nasazuje do vysílání nový dramaturgický blok filmů - Adrenalin+ na Film+
03.10.2013 • Říjnové filmové lahůdky na Cinemaxu
02.10.2013 • Kličko vs. Povětkin už tuto sobotu na FANDOVI a VOYO
02.10.2013 • 7. sezonu satelitních přenosů z Metropolitní opery zahájí dva ruské tituly: Evžen Oněgin a opomíjený Šostakovičův Nos
01.10.2013 • Nalaďte si v říjnu na National Geographic Channel

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist