Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 14:54:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Na Prima COOL startuje nová řada seriálu Lovci duchů

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 21.09.2013


Monstra, démoni, bohové, andělé… Havěti, které bratři Sam a Dean Winchesterovi brání, aby se rozlezla do všech koutů světa, je čím dál tím víc! A nikomu se navíc nedá věřit. Možná už ani sobě navzájem… Šestá série oblíbeného fantasy seriálu Lovci duchů začíná rok po událostech předchozí páté řady. Emocí zbavený Sam (Jared Padalecki) nečekaně vyhledá šťastně usazeného Deana (Jensen Ackles).


Začíná nový lov monster pro démona Crowleyho, na scéně se objevuje znovu oživený dědeček a v Nebi zuří občanská válka. Šestá série Lovců duchů se víc než kdy předtím zaměřuje na vztah mezi dvěma hlavními hrdiny. Jednotlivé díly se zároveň vrací k osvědčenému formátu dějově uzavřených epizod. Činy a rozhodnutí Sama a Deana přesto nezůstávají bez následků. Protože chaos panuje nejen na Nebi ale i v Pekle, Lovci duchů se musí dát znovu dohromady, aby pochytali démony, kteří řádí v chaotickém světě bez zákona. Podaří se jim zjistit, proč se monstra chovají ještě divněji než obvykle?


Originální název: Supernatural
Země, rok výroby, distributor: USA, 2010, Warner Bros.
Žánr: drama, fantasy, horor
Premiéra: 15. 10. 2013
Série: 6.
Počet epizod: 22
Délka epizody: 60 min.


Monstra, démoni, bohové, andělé… Havěti, které bratři Sam a Dean Winchesterovi brání, aby se rozlezla do všech koutů světa, je čím dál tím víc! A nikomu se navíc nedá věřit. Možná už ani sobě navzájem… Šestá série oblíbeného fantasy seriálu Lovci duchů začíná rok po událostech předchozí páté řady. Emocí zbavený Sam (Jared Padalecki) nečekaně vyhledá šťastně usazeného Deana (Jensen Ackles). Začíná nový lov monster pro démona Crowleyho, na scéně se objevuje znovu oživený dědeček a v Nebi zuří občanská válka.


Tvůrce Eric Kripke původně plánoval Lovce duchů jen na pět sérií. Vzhledem k rostoucí popularitě seriálu ale došlo na pokračování. Nejprve šesté a pak postupně další. Letos na podzim má v Americe premiéru už devátá řada a nezdá se, že by Lovci duchů ztratili zápal. Kripke předal část zodpovědností během příprav šesté série dlouhodobé scenáristce seriálu Seře Gamble, ale zůstal jí po ruce v pozici výkonného producenta.

Na čtvrté epizodě šesté série si poprvé vyzkoušel své režisérské schopnosti Jensen Ackles, který má v Lovcích duchů jednu ze dvou hlavních rolí. Hned pátý díl je parodií na oblibu romantických fantasy příběhů s upíry v čele s fenomenální Ságou Twilight. Jedna z hrdinek se v něm dokonce jmenuje Kristen, tedy stejně jako představitelka hlavní hrdinky v Sáze Twilight herečka Kristen Stewart.


Dean Winchester (Jensen Ackles)
Starší z obou bratrů. Je blízkým přítelem anděla Castiela. Když jeho bratr Sam podlehl smrtelnému zranění, vyměnil svou duši za jeho život. Jeho snem je šťastný život s bývalou přítelkyní Lisou a jejím synem Benem.

Sam Winchester (Jared Padalecki)
Mladší z obou bratrů. Zemřel, díky bratrovi ožil a pak dělal všechno pro to, aby Dean nemusel jít do pekla. Měl zvláštní schopnosti a ovládal démonické síly. Ale možná nemá duši…

Castiel (Misha Collins)
Anděl, který Lovcům duchů často pomáhá, vyvedl Deana z pekla a stal se jeho blízkým přítelem. Pokud je to třeba, nevadí mu připravit o život nevinné.

Bobby Singer (Jim Beaver)
Drsný chlapík s měkkým srdcem se nebojí těžké práce. Proto je ideálním lovcem démonické havěti. Pro bratry Deana a Sama je skoro jako otec.

Lisa Breaden (Cindy Sampson)
Deanova současná přítelkyně. Seznámili se „někdy v roce 1999“, když spolu strávili jedinou noc. Má syna Bena a ví, že oba bratři jsou Lovci duchů.


Jared Padalecki
Herectví se věnuje už od dvanácti let. Pochází ze San Antonia v Texasu, ale kvůli kariéře se přestěhoval do Los Angeles. V roce 2000 získal roli Deana Forestera v úspěšném seriálu Gilmorova děvčata. Postupně se objevil v celkem 63 dílech. Od roku 2005 je hlavní hvězdou hitu Lovci duchů a postavu Sama Winchestera namluvil také v animovaném spin-offu Supernatural: The Animation. Stejně jako Jensen Ackles je ženatý a má dítě.

Jensen Ackles
Stejně jako Jared Padalecki pochází z Texasu. Narodil se v Dallasu. Už od čtyř let se objevoval před objektivy kamer i fotoaparátů. Kariéru v modelingu později vyměnil za herectví. Od roku 1996 se postupně objevil v řadě seriálů od Temného anděla, přes Dawsonův svět a Smallville, až po telenovelu Tak jde čas, díky které byl několikrát nominovaný na cenu Emmy. Je ženatý a má dítě.

Misha Collins
Pochází z Massachusetts a prošel řadou seriálů jako Plastická chirurgie s r. o., Kriminálka Las Vegas nebo Kriminálka New York. Větší role se mu ale podařilo urvat jenom ve 24 hodinách a Pohotovosti. Pak se kvůli Lovcům duchů stal andělem Castielem. Kromě herce je také básníkem. Některé z jeho básní dokonce byly publikovány.

Jim Beaver
Pochází z Wyomingu a v Lovcích duchů se poprvé objevil na konci první série. Roli dostal díky tomu, že se zná s producentem seriálu Robertem Singerem. Původně si myslel, že půjde jenom o jednorázovou záležitost, ale nakonec se objevil ve větším počtu dílů než kdokoliv jiný kromě Jareda Padaleckeho a Jensena Acklese. Stejně jako Ackles prošel telenovelou Tak jde čas a nevyhnul se ani podobně zaměřeným Mladým a neklidným. Kromě Lovců duchů je známý také díky seriálům Deadwood, Ostrov smrti a Strážce pořádku.

Cindy Sampson
Pochází z Kanady a v Lovcích duchů má malou, přesto důležitou, roli přítelkyně jednoho ze dvou hlavních hrdinů. Poměrně často se objevuje v bizarních hororech jako Ďáblova bažina, The Shrine nebo High Plains Invaders.


Nikol Klevcovová, Externí dodavatel PR oddělení pro FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.09.2013 • Prostřeno! Kopce zmrzliny na Vysočině
23.09.2013 • Tři želízka v ohni na festivalu Prix Europa
23.09.2013 • Pekelná výzva 23. 9. 2013
21.09.2013 • Otázky Václava Moravce 22. 9. 2013 k tématům: situace v OKD a na Ostravsku; daňové systémy; armádní rozpočet
19.09.2013 • Naučte se první pomoc se Sanitkou 2
18.09.2013 • Búrlivé víno aj Chlapi neplačú predstihli konkurenčný seriál

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist