Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 03:48:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Seznamte se: BabyTV - II.

  Autor: Redakce satCentrum/CHANNELS , e-mail: redakce@satcentrum.com Přidané: 14.07.2013


SatCentrum pokračuje - ve spolupráci se společností CHANNELS, v představování dětské televize s nejširší světovou distribucí. Jmenuje se BabyTV a přináší kvalitní pořady tvořené specialisty na vzdělávání a vývoj dětí v angličtině, němčině i dalších světových jazycích. A ty programy si nyní podrobněji představíme. Chcete-li se i vy dívat na BabyTV a mít pro své děti 24h přístup ke kvalitní a edukativní zábavě, která je navíc i neocenitelným jazykovým kurzem, žádejte tento program u svého televizního IPTV, kabelového či satelitního operátora.


K projevení zájmu a k zodpovězení vašich dotazů můžete využít připravovaný on line chat satCentrum, který proběhne ve středu 17. 7. 2013, v době 13 – 15 hod. Na vaše otázky bude odpovídat ing. Eva Sedláčková ze společnosti CHANNELS, která se v ČR a SR specializuje na oblast vysílání, distribuce a marketingu BabyTV, ale i řady dalších oblíbených tematických televizních stanic. Svůj dotaz můžete už nyní vložit do formuláře u chatu on line.



Základní informace o BabyTV:

•	Celosvětový dětský TV kanál 
• Z portfolia společnosti Fox International Channels
• Určen dětem do 4 let a jejich rodičům
• Obsah tvořen specialisty na vzdělávání a vývoj dětí
• Originální, kvalitní pořady, exkluzivně jen na BabyTV
• Ideální TV program pro učení hrou
• Angličtina pro nejmenší


BabyTV přináší mnohokrát oceněné pořady tvořené specialisty na vzdělávání a vývoj dětí. Cílem našich pořadů je představit koncept ranného vývoje dětí, který je určen pro společné hry dětí a jejich rodičů. Každá hodina s BabyTV vás i vaše děti obohatí a nabídne spoustu příběhů, písniček, říkadel a roztomilých postaviček.

Během dne zábavný program provází krátké epizody. Děti objevují vše o zvířátkách a přírodě, hudbu a malování, čísla a jazyk, trénují představivost a učí se kamarádství! Večer se spolu s Baby TV dítě připravuje na odpočinek uklidňujícími příběhy, ukolébavkami a vyprávěním do postýlky.



Oblíbené pořady na BabyTV

Plyšáci

Naučte se s touto okouzlující čtveřicí, jak vše společně sdílet a pomáhat si mezi kamarády, kteří nadšeně, inspirativně a vždy pospolu řeší jednoduché úkoly.


Charlie a číslice

Čísla a počítání se změní v zábavné dobrodružství, když Charlie navštíví království číslic, kouzelný svět, v němž vládnou čísla od jedné do deseti.


Tulli

Připojte se k Tulli, která se na svět dívá očima dítěte. Každá epizoda přináší hru s hádankou, ve které jí malí diváci pomáhají hádat, jaký předmět našla.


Dráček

Dráček si hraje s hračkami a učí se rozdílům mezi výrazy velký a malý, vysoký a nízký, nahoře a dole... připojte se k němu a naučte se porozumět významu protikladů.


Billy Bam Bam

Těmto sourozencům se podaří najít kreativní a zábavný způsob hraní se čímkoliv - s listy, miskami, ponožkami a dokonce i pomeranči! Billy a Bam Bam určitě díky jejich nakažlivé smíchu a radosti vykouzlí úsměv na tváři vašeho dítěte.


Pim a Pimba

Pim a Pimba si hrají s předměty, které objevili. Tento roztomilý pár třeba předstírá, že hrnec je klobouk nebo loď a představuje si, jak si mohou hrát s klíčenkou nebo hřebenem.


Kapela Big Bugs

Pozoruhodný animovaný pořad, ve kterém skupina broučků pořádá jedinečná hudební představení pro kamarády zvířátka v lese.


Oliver

Oliver vezme diváky za dobrodružstvím na jeho nejoblíbenější místa v domě i venku, aby je naučil poznávat svět kolem nás.


Hladový Henry

Henry má velký hlad. Pomozte mu najít jeho nejoblíbenější jídlo a objevit, jak se různá jídla připravují a odkud pocházejí jednotlivé ingredience.


Nalepuj s Mickem

Mick je zvědavý malý chlapec, který poznává svět kolem tím, že sbírá samolepky. Mick tvoří album plné nových slov a pojmů jako jsou opaky, tvary nebo barvy.

a mnohé další...



Dnešní děti jsou velmi zvídavé a až překvapivě zdatné v zacházení s nejrůznějšími počítači, telefony, tablety apod. BabyTV si tuto vlastnost velmi uvědomuje a patří mezi průkopníky ve vývoji nejrůznějších aplikací. Dává rodičům příležitost, aby jejich děti i na těchto zařízeních měly k dispozici kvalitní a přínosnou zábavu. Jednou z mnoha možností je interaktivní online centrum na www.babytv.com, kde mohou děti hrát online nejrůznější hry, zaměřené na výuku základních tvarů, barev, číslic, základních souvislostí


Parentshood

je novým digitálním místem, kde se setkávají rodiče z celého světa! Nedávno spuštěné stránky přináší ty nejlepší, nejhorší, nejlegračnější a nejzábavnější věci, které se Vám mohou přihodit, jste-li rodičem! Podívejte se na: www.parentshood.com


Nová aplikace do mobilu – Music Box

Více než 2 hodiny hudby, 95 písniček v 10 playlistech! Nová aplikace BabyTV "Music Box" dává rodičům a jejich dětem příležitost poslouchat a zpívat tzv. sing-a-long verze známých a oblíbených písniček jako například Baa Baa Black Sheep, Old MacDonald, Twinkle Twinkle a mnohé další!



BabyTV slaví 10. narozeniny!

Ano, správně, BabyTV je tady již 10 let! Jak ten čas letí, když se bavíte! U příležitosti oslavy desátých narozenin jsme připravili zbrusu novou kampaň zvanou "Happy to Be", která představuje zvířecí postavičky BabyTV v zábavných pozicích, 3D animovaných hudebních klipech.



Nezapomeňte ale už dnes vložit svůj dotaz či názor do formuláře u chatu on line, který bude BabyTV věnován, a proběhne ve středu 17. 7. 2013, v době 13 – 15 hod. Odpovídat bude ing. Eva Sedláčková.


Připraveno ve spolupráci s CHANNELS, redakce satCentrum, 14. 7. 2013


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.07.2013 • Řecký rozhlas a televize opět v éteru
12.07.2013 • Sony Pictures uvádí: AXN Black a AXN White v Česku a na Slovensku
12.07.2013 • Seznamte se: BabyTV
02.07.2013 • Na Astře 3B volně vysílá TV Pohoda
25.06.2013 • BBC Red Button HD z družice Astra 2F - omezení příjmu ve střední Evropě
19.06.2013 • Sociální TV Joiz zahájí vysílání z družice Astra 1 dne 5. 8. 2013

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist