Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 08:35:17   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Seznamte se: BabyTV

  Autor: Redakce satCentrum/CHANNELS , e-mail: redakce@satcentrum.com Přidané: 12.07.2013


SatCentrum vám dnes ve spolupráci se společností CHANNELS chce představit přední, mnohokrát oceněný, dětský TV kanál s nejširší světovou distribucí. Jmenuje se BabyTV, ale zatím není, bohužel, u nás dostupný všem zájemcům o kvalitní pořady tvořené specialisty na vzdělávání a vývoj dětí. Chcete-li se i vy dívat na BabyTV a mít pro své děti 24h přístup ke kvalitní a edukativní zábavě, která je navíc i neocenitelným jazykovým kurzem, žádejte tento program u svého televizního IPTV, kabelového či satelitního operátora.


K projevení zájmu a k zodpovězení vašich dotazů můžete využít připravovaný on line chat satCentrum, který proběhne ve středu 17. 7. 2013, v době 13 – 15 hod. Na vaše otázky bude odpovídat ing. Eva Sedláčková ze společnosti CHANNELS, která se v ČR a SR specializuje na oblast vysílání, distribuce a marketingu BabyTV, ale i řady dalších oblíbených tematických televizních stanic. Svůj dotaz můžete už nyní vložit do formuláře u chatu on line.


BabyTV je přední, mnohokrát oceněný, dětský TV kanál s nejširší světovou distribucí. Vysílá 24 hodin denně bez reklam. Přináší mnohokrát oceněné pořady tvořené specialisty na vzdělávání a vývoj dětí. Cílem pořadů je představit koncept ranného vývoje dětí, který je určen pro společné hry dětí a jejich rodičů. Každá hodina s BabyTV vás i vaše děti obohatí a nabídne spoustu příběhů, písniček, říkadel a roztomilých postaviček.

Během dne zábavný program provází krátké epizody. Děti objevují vše o zvířátkách a přírodě, hudbu a malování, čísla a jazyk, trénují představivost a učí se kamarádství! Večer se spolu s Baby TV dítě připravuje na odpočinek uklidňujícími příběhy, ukolébavkami a vyprávěním do postýlky.

Nesporným a významným přínosem sledování programu BabyTV je seznámení s cizím jazykem, které dítě přirozeně vnímá spolu s jemu blízkými příběhy, provázenými kamarádskými postavičkami. Osvojuje si tak nejen první jednoduché výrazy a slovíčka, ale také především intonaci jazyka. Rodiče mohou kromě vysílání v angličtině a němčině zvolit i další světové jazyky.

Dnešní děti jsou velmi zvídavé a až překvapivě zdatné v zacházení s nejrůznějšími počítači, telefony, tablety apod. BabyTV si tuto vlastnost velmi uvědomuje a patří mezi průkopníky ve vývoji nejrůznějších aplikací. Dává rodičům příležitost, aby jejich děti i na těchto zařízeních měly k dispozici kvalitní a přínosnou zábavu. Jednou z mnoha možností je interaktivní online centrum na www.babytv.com, kde mohou děti hrát online nejrůznější hry, zaměřené na výuku základních tvarů, barev, číslic, základních souvislostí.


Připomeňme si základní informace o BabyTV:

•	Celosvětový dětský TV kanál 
• Z portfolia společnosti Fox International Channels
• Určen dětem do 4 let a jejich rodičům
• Obsah tvořen specialisty na vzdělávání a vývoj dětí
• Originální, kvalitní pořady, exkluzivně jen na BabyTV
• Ideální TV program pro učení hrou
• Angličtina pro nejmenší



Jak můžete získat přístup k BabyTV?

TV kanál BabyTV je dostupný na platformě O2TV a Orange Slovakia, dále pak u některých regionálních operátorů. Nově také v mobilních telefonech pro zákazníky Vodafone v rámci balíčku Topfun Start. Nezapomínejme na naše nejmenší, vždyť přece každý rodič chce svému dítěti dát to nejlepší! Chcete-li se i vy dívat na BabyTV a mít pro své děti 24h přístup ke kvalitní a edukativní zábavě, která je navíc i neocenitelným jazykovým kurzem, využijte nabídky výše uvedených platforem nebo tento kanál žádejte náš u svého televizního IPTV, kabelového či satelitního operátora.




BabyTV slaví 10. narozeniny!

Ano, správně, BabyTV je tady již 10 let! Jak ten čas letí, když se bavíte! U příležitosti oslavy desátých narozenin jsme připravili zbrusu novou kampaň zvanou "Happy to Be", která představuje zvířecí postavičky BabyTV v zábavných pozicích, 3D animovaných hudebních klipech.

Ale o tom a o dalších pořadech BabyTV se dočtete v druhém pokračování, které uveřejníme na satCentrum v neděli 14. 7. 2013!


Nezapomeňte ale už dnes vložit svůj dotaz či názor do formuláře u chatu on line, který bude BabyTV věnován, a proběhne ve středu 17. 7. 2013, v době 13 – 15 hod. Odpovídat bude ing. Eva Sedláčková.


Připraveno ve spolupráci s CHANNELS, redakce satCentrum, 12. 7. 2013


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.07.2013 • Řecký rozhlas a televize opět v éteru
12.07.2013 • Sony Pictures uvádí: AXN Black a AXN White v Česku a na Slovensku
02.07.2013 • Na Astře 3B volně vysílá TV Pohoda
25.06.2013 • BBC Red Button HD z družice Astra 2F - omezení příjmu ve střední Evropě
19.06.2013 • Sociální TV Joiz zahájí vysílání z družice Astra 1 dne 5. 8. 2013
17.06.2013 • Česká televize představila připravovaný dětský kanál ČT :D

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist