Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 12:12:27   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

Topfun Media ve spolupráci s Microsoft a Inflex spustili aplikaci Topfun pro Windows 8

  Autor: Topfun Media , e-mail: info@topfun.tv Přidané: 29.06.2013


Vývojářská společnost Inflex, která je technologickým partnerem společnosti Topfun Media, ve spolupráci s Microsoft vyvinula aplikaci technologicky největší videopůjčovny Topfun také pro Windows 8. Jedná se o první VIDEO ON DEMAND (VOD) službu na této platformě, která je určená pro region Česká republika a Slovensko. Aplikace Topfun na Windows 8 nabízí více než 1000 titulů všech žánrů. Dostupné jsou také populární balíčky Topfun Start a Topfun Nonstop. Unikátní je také systém vyhledávání v archivu Topfun.


„Je pro nás potěšující, že jsme společně s Microsoftem předložili uživatelům tuto aplikaci. Doplnili jsme tak naše portfolio pro mobilní zařízení běžící na platformách Android, iOS, Windows Phone. Pokrýváme tak dostupnost služby ve většině mobilních zařízení. Společnost Inflex potvrdila, že své práci rozumí a vytvořili kvalitní službu,“ řekl Obchodní ředitel a člen představenstva společnosti Topfun Media a.s. Radek Přikryl. Topfun takto finalizuje svůj proces technologického rozvoje, jehož cílem bylo vytvoření masivní dostupnosti služby Topfun pro širokou veřejnost prostřednictvím Smart TV, PC, smartphone a SetTopBoxů.

„Sledování filmů formou video on demand v počítači se stává běžnou aktivitou uživatelů. Jsme rádi, že uživatelé systému Windows 8 mají nyní možnost prostřednictvím moderní aplikace vyhledávat a sledovat více než 1000 filmových titulů. Aplikace navíc využívá nové možnosti, jako jsou kontrakty sdílení a vyhledávání, takže je možné snadno poslat odkaz na zajímavý film, napsat svůj názor na sociální síť nebo blog. Celé uživatelské rozhraní je optimalizované pro dotykové ovládání a tedy vhodné i pro nová zařízení s dotykovou obrazovkou nebo tablety se systémem Windows 8,“ doplňuje Jiří Karpeta, ředitel divize vývoje společnosti Microsoft.


O společnosti Topfun Media

Společnost Topfun Media a.s. je provozovatelem největší internetové videopůjčovny působící v České a Slovenské republice. Topfun si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům co nejširší škálu filmů všech filmových studií a distributorů. Topfun je nejdéle působící videopůjčovnou na tomto teritoriu. Služba odstartovala 15. 6. 2006 a za to dobu Topfun navázal strategická partnerství s 9 IPTV partnery, mezi něž patří například společnosti Orange, Slovak Telekom, SmartComp a další. Též spolupracuje s webovými portály, TV společnostmi a filmovými studii. Svůj obsah nyní dodává na Topfun 50 poskytovatelů z řad distributorů, producentů a filmových studií jako jsou například Universal Pictures, Warner Bros. Topfun nabízí své služby prostřednictvím webu, IPTV sítí a na Smart TV značek Samsung, LG, Philips, Panasonic, Sony, Gogen a Hyundai. Dále také na přenosných zařízení s operačním systémem Android, iOS a Windows Phone, satelitním přijímači Humax a další.


O společnosti Microsoft

Společnost Microsoft (nasdaq „MSFT“) byla založena v roce 1975 a je světovým lídrem v poskytování softwaru, služeb a řešení, které pomáhají lidem a firmám po celém světě plně realizovat jejich potenciál.


O společnosti Inflex

Společnost Inflex, s.r.o. byla založena v roce 2004 a od svého vzniku se zabývá vývojem softwarových řešení na zakázku. Od roku 2006 je certifikovaným partnerem společnosti Microsoft. Softwarová řešení vyvinutá na platformě MS Windows jsou zaměřena zejména na správu dokumentů a jsou určena pro úřady státní a veřejné správy. Od roku 2010 se společnost zabývá vývojem mobilních aplikací na zakázku, a to na platformách Apple, Android i Windows. Jde o úspěšnou spolupráci se společnostmi Topfun Media, RM PROGRES CZ, Vinařský fond a dalšími. Ve spolupráci se společností Topfun Media se společnost Inflex, s.r.o. od roku 2011 věnuje vývoji aplikací na platformách Smart TV. Vývoj pokrývá nejznámější značky na trhu, jako např. Samsung, SONY, Panasonic, Philips, LG a další.


Radek Prikryl – člen představenstva Topfun Media
Martina Poláková – PR Consultant, Microsoft


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
26.06.2013 • Prodloužení platnosti akčních nabídek pro dekódovací karty Standard HD M7 a Výměna M7
22.06.2013 • ICQ 8 je dostupné i českým uživatelům
03.06.2013 • Akce Skylink: Týden podívané zdarma a Prázdniny zdarma
16.05.2013 • Konec karet CryptoWorks se blíží - Skylink zasílá kartu Výměna M7 zákazníkům na dobírku
16.04.2013 • UPC DTH pridáva na Facebook špeciálnu aplikáciu, ktorá poskytne používateľom sociálnych sietí ešte lepšiu zákaznícku starostlivosť
15.04.2013 • Výměna dekódovacích karet CryptoWorks s bonusem

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist