Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 09.05.2024 - 18:11:02   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Společnost Chello Central Europe rozšiřuje portfolio zastupovaných kanálů o filmový ShortsTV

  Autor: Chello Central Europe , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 10.04.2013


Chello Central Europe oznamuje zahájení spolupráce se společností Shorts International, předním světovým zábavním podnikem zaměřujícím se na krátké hrané filmy, s cílem dalšího rozšíření distribuce televizního kanálu ShortsTV ve střední a východní Evropě. Chello Central Europe patří do skupiny Liberty Global, Inc.


Podle této smlouvy bude společnost Chello Central Europe distribuovat HD verze televizního kanálu ShortsTV v Česku, na Slovensku, v Polsku, Maďarsku, Rumunsku, Bulharsku a na Balkáně. Mezinárodní partnerství je strategicky vytvořeno s cílem uspokojit rostoucí poptávku po moderních multimediálních právech a novém zajímavém obsahu v této oblasti. Toto rozšíření působnosti následuje po vstupu ShortsTV do Rumunska v březnu letošního roku a je součástí pokračujícího růstu a expanze tohoto kanálu.

„Společnost Chello Central Europe je cenným partnerem s úžasnou strategií pro místní trh,“ řekl Carter Pilcher, CEO televizního kanálu ShortsTV. „Dostali jsme velmi kladné ohlasy po spuštění kanálu v tomto regionu s rumunským operátorem Romtelecom a je nám jasné, že moderní digitální platformy stále více vyhledávají kvalitní nezávislý filmový obsah, který odpovídá novým multiscreenovým preferencím diváků. Jsme nadšeni, že máme společnost Chello Central Europe za svého partnera vzhledem k jejím obrovským zkušenostem v této oblasti.“

Levente Málnay, CEO společnosti Chello Central Europe, uvedl: „Jsme v ideální pozici, abychom pomohli televiznímu kanálu ShortsTV realizovat jeho potenciál v regionu střední a východní Evropy. Náš tým má pestré zkušenosti se spouštěním, lokalizací a distribucí mezinárodních zábavních kanálů u předních operátorů napříč trhy střední a východní Evropy. Jsme potěšeni, že můžeme se ShortsTV spolupracovat.“

ShortsTV HD je první kanál s vysokým rozlišením na světě, který se věnuje krátkým filmům. Stanice byla spuštěna v dubnu 2012 a nyní ji může sledovat přes osm milionů předplatitelů v Nizozemí, Belgii, Francii, Turecku, Rumunsku a ve východní Africe. Programová nabídka ve vysokém rozlišení je rozdělena do žánrových oblastí jako například „Hvězdy krátkého filmu,“ „Nejlepší z festivalů“ a „Animace“.

ShortsTV vysílá 24 hodin denně.


O společnosti Shorts International

Televizní kanál SHORTSTV™ je provozován společností Shorts International, přední světovou zábavní společností zaměřující se na krátký film s největším katalogem filmů na světě, který je věnovaný krátkometrážním hraným snímkům. Kanál SHORTSTV™ je dostupný v Belgii na Telenetu, v Nizozemí na UPC, ve Francii, Lucembursku a Belgii ve francouzštině na Numericable, v Rumunsku na Romtelecom a NextGen, ve východní Africe na Zuku a v Turecku prostřednictvím služeb TTNET. Kanál ShortsHD™ je dostupný v USA na DIRECTV a AT&T U-Verse. Společnost Shorts International také provozuje Shorts™, krátké filmy na vyžádání dostupné přes iTunes Movie Stores v 54 zemích. Od roku 2006 společnost Shorts International uvádí do kin krátké filmy nominované na cenu OSCAR® a distribuuje je do kin po celé Severní Americe a Evropě se svými speciálními mediálními obchodními partnery. Společnost sídlí v Londýně s pobočkou v USA v Los Angeles a v jejím čele stojí Carter Pilcher, CEO společnosti. Společnost Shorts International je ve vlastnictví společností Shorts Entertainment Holdings a Liberty Global Ventures.


O společnosti Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Společnost Chello Central Europe je obchodní jednotkou společnosti Chellomedia, která je mezinárodní obsahovou divizí společnosti Liberty Global Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2 HD, Sport M, Minimax a Megamax (pro děti), Spektrum HD (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a MGM (filmy). Spolu s tím Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. CBS Drama, CBS Reality, Fine Living , JimJam, Extreme Sports Channel, History, Da Vinci Learning, ShortsTV, Trace TV, Outdoor, Food HD, Ginx, Hustler TV, Daring!TV nebo Bloomberg. Vedle tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku.


O společnosti Chellomedia

Společnost Chellomedia je mezinárodní obsahovou divizí společnosti Liberty Global, Inc. Je předním producentem a distributorem televizních kanálů a poskytovatelem pokročilých digitálních služeb jiným mezinárodním provozovatelům kanálů. Divize operuje s portfoliem 66 kanálů, z nichž 51 je v jejím 100% vlastnictví a 15 z nich je společným podnikem s předními mediálními společnostmi, jako je MGM, CBS, AETN, Outdoor Channel a Zon Multimedia. Společnost Chellomedia dále nabízí celou řadu televizních služeb prostřednictvím svých B2B podniků – Atmedia a Chello DMC (dříve Digital Media Centre) – různým předním mezinárodním televizním kanálům.


Jakub Švestka, PR Manager, Chello Central Europe s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
11.04.2013 • Africable obnoví vysílání v Evropě z družice Eutelsat 9A
11.04.2013 • Fashion One skončila na družici Hot Bird 13A, nadále volně vysílá na satelitu Astra 1KR
08.04.2013 • Eko-TV z družice Amos 2
08.04.2013 • Paket Afrika testuje na družici Türksat 3A
05.04.2013 • VIVA UK bude nadále volně vysílat z družice Astra 2A
02.04.2013 • Za nedělní výpadky satelitu Astra 3B může vysílací zařízení Towercomu, nikoliv srážka s vyřazeným satelitem [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist