Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 10.05.2024 - 10:04:18   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Masakrózní COOL narozky s pancharty

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 26.03.2013


Capart Prima COOL bude mít 1. dubna čtvrté narozeniny. A protože se má k světu a rád si užívá zábavu, bude slavit celý velikonoční víkend. Dárky si rozbalí pěkně jeden po druhém. Čekají na něj slavné filmy Quentina Tarantina včetně megapremiéry Hanebných panchartů 1. 4., pár bastardích příběhů i slavný Star Trek.


Dnes ještě tříletý televizní nezbeda nabídne trochu divočejší slavení Velikonoc, než je zvykem. Jak jinak, když slaví narozeniny a chce svým divákům nabídnout trochu odreagování od všudypřítomné vaječné zběsilosti. Jako gratulanti se tak k aprílovým narozkám nedostaví kuřátka ani ušatý bíložravec, ale drsní chlápci a bezprizorní syčáci.

Od pátku 29. 3. do pondělí 1. 4. čeká na příznivce Prima COOL vždy nejméně jeden originální film. V pátek 29. 3. to bude od 22.15 hod. Pulp Fiction: Historky z podsvětí a hned po třech slavných krvavých povídkách se novomanželům v thrilleru Žár mládí promění hnízdečko lásky v děsivé doupě s nechutně vitálními důchodci okolo.

V sobotu 30. 3. nastoupíme ve 20.00 do Taxi 4 a prosvištíme neuvěřitelnými situacemi, v nichž se budou vtípky hlavních hrdinů mísit s akčními honičkami.

Od 22.05 ale roztažené koutky do stran strnou. Obrazovku zaplní Bastradi 2 – pokračování kontroverzní sondy do podivných vztahů v jedné české škole a okolí.

Nedělní večer (31. 3.) zavelí Koule ven! I když bude v této sportovní komedii od 20.00 testosteronu víc než dost, půjde hlavně o tenis, jednoho bláznivého týpka a partu středoškoláků. Antuka se pak od 22.05 opět promění v prašné české maloměsto a zatuchlé chodby školy, a dokonce i ve vězení. V televizní premiéře se představí Bastardi 3. Příběh učitele Majera, nevychovaných syčáků i zkorumpovaného prostředí dospělých odhalí šokující pohled na tvrdou realitu dnešní doby.

Narozeninové slavení vyvrcholí na Apríla. Od 17.35 se každý všední den od 1. 4. můžou nadšenci sci-fi žánru a kultovních seriálů proletět nestárnoucí vesmírnou lodí Voyager. Nastoupit do ní a proletět se vesmírem budou moci od velikonočního pondělí každý všední den vpodvečer, kdy na Prima COOL přistane Star Trek: Vesmírná loď Voyager.

Hlavní dárek ale čeká diváky v pondělí večer, přesněji od 21.50, kdy Prima COOL začne vysílat v české televizní premiéře dnes již kultovní film Quentina Tarantina Hanebný Pancharti. Brad Pitt s pečlivě zastřiženým knírkem v něm povede americké komando na pološílenou misi za nepřátelské německé linie. Plán je zasadit nepříteli tvrdou ránu, zvrátit průběh druhé světové války a možná ji celou převrátit na hlavu.

Před tím, než se režisér Quentin Tarantino pustil do příprav Nespoutaného Djanga, natočil dlouho slibovaný dobrodružný popkulturní klenot. Kdyby vznikli v 90. letech, mohli být Hanebný pancharti plní akčních legend od Schwarzeneggera po Stallona. Takřka k nepoznání proměněný Brad Pitt s těžkým jižanským přízvukem je ale něco mnohem lepšího. „Tarantinových Tucet špinavců“ funguje také jako typická, zábavně ukecaná komedie. Hlavní atrakcí ovšem zůstává spojení válečného filmu s westernovou stylizací. Roli jednoho z panchartů si očividně užívá hororový režisér Eli Roth (Hostel), jako britský důstojník na sebe poprvé výrazně upozorňuje skvělý Michael Fassbender a Christoph Waltz dostal za roli nacistického lovce židů Oscara. Hanebný pancharti jsou stoprocentní Tarantino.


Filip Sychra, PR koordinátor Prima COOL


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
27.03.2013 • Cesty domů: 175. díl – Je to tvůj život
27.03.2013 • Rádio Slovensko posilní Zelenú vlnu v čase dopravnej špičky
26.03.2013 • Tradičná i premiérová Veľká noc v RTVS
25.03.2013 • Jednotka ako jediná slovenská televízia medziročne zvýšila svoj týždenný podiel
25.03.2013 • Do Ordinace v růžové zahradě 2 přijde Princezna ze mlejna!
25.03.2013 • Zpravodajství TV Nova s novou moderátorskou posilou

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist