Rytíři Kladno proti Kometě Brno na FANDOVI
Autor: TV Nova , e-mail: info@nova.cz Přidané: 17.01.2013
Ve čtvrtek 17. 1. 2013 nabídne FANDA přímý přenos utkání Tipsport extraligy, ve kterém se utkají Rytíři Kladno vs. HC Kometa Brno. Klání začíná v 18:05 hod. Atraktivní utkání odpoví na otázku, zda nablýskaný klenot hokejového podzimu odolá kruté realitě. Kladno přišlo kvůli ukončení výluky v NHL o své hvězdy Jágra, Plekance, Tlustého a další.


Sužují ho zranění tuzemských opor Patery a Dragouna, kvůli rodinným povinnostem navíc na pár dní přišli i o Jana Hlaváče. Jako by toho nebylo málo, obránce Ivan Majeský využil klauzule ve smlouvě a odešel za lukrativnějším angažmá ve Finsku a dalšímu obránci Petru Mockovi skončilo hostování z Pardubic.

Dokáže Kladno v sestavě poslepované z juniorů a hráčů 1. ligy dlouhodobě držet krok s ostatními? Povedlo se to ve 40. kole, kdy bravurní Jan Chábera vychytal vítězství 2:0 proti Liberci.

Bílí tygři jsou ale týmem ze dna tabulky, nyní přijde daleko tvrdší trest v podobě zápasu s Kometou Brno. Ta sice po fantastické podzimní části upadla do zimního spánku a z posledních deseti zápasů vyhrála jen třikrát, stále ale zůstává velice nebezpečným protivníkem.

O síle Komety svědčí i to, že Kladno letos už třikrát porazila s tím, že ve dvou zápasech byli Středočeši v plné síle s Jágrem a spol. Kladno je momentálně páté se ziskem 64 bodů, sedmá Kometa ale ztrácí jen dva body. Jde tedy o to, jestli se podaří udržet Kometu v tabulce pod sebou.

Zajímavé měření sil v podobě utkání Rytíři Kladno vs. HC Kometa Brno, nabídne FANDA dnes, ve čtvrtek 17. 1. 2013 od 18:05 hod.


Radim Mana, PR koordinátor FANDA a NOVA Sport

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/18158/rytiri-kladno-proti-komete-brno-na-fandovi/