Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 10:57:12   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Prima ZOOM začíná vysílat 1. února ve 20.00, on-line magazín www.prima-zoom.cz startuje již dnes!

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 10.01.2013


1. února 2013 ve 20.00 hod. vstoupí do domácího televizního éteru unikátní stanice Prima ZOOM – první neplacený dokumentární kanál v ČR, který divákům přinese špičkové dokumentární filmy z oblasti vesmíru, přírody, dějin civilizace, historie válek či největších světových katastrofTematicky tak Prima ZOOM pokryje zájmy všech věkových skupin a stane se programem pro celou rodinu, který nabídne malým i velkým nejen zajímavé informace, ale zároveň i fascinující zábavu.


FTV Prima je jedinou dlouhodobě rostoucí televizní skupinou v České republice. Kromě své vlajkové lodi (Prima family) přinesla českým divákům již kanály zaměřené na mladé (Prima COOL) a na ženy (Prima love). Nyní přichází s unikátní stanicí Prima ZOOM, která nemá v televizních vodách obdoby. Petr Vladyka, programový ředitel FTV Prima, k tomu říká: „Přinášíme další televizní tsunami, která nabídne nádhernou podívanou, bohaté informace a neotřelou zábavu. Diváci se mají na co těšit – opravdu bude na co se dívat. Své diváky si ZOOM zajisté najde ve všech cílových skupinách a přispěje k tomu, aby se skupina Prima stala televizní jedničkou.“


Programová skladba televizního kanálu Prima ZOOM nabídne dokumentární skvosty především z produkce BBC, National Geographic či Discovery, ale i jiné, které v takové koncentraci nikde jinde nenajdete. Spousta dokumentů bude divákům představena v české televizní premiéře. Sedm tematických bloků bude pevně ukotveno od pondělí do neděle v premiérách od 20.00 do 23.00 hod. se zaměřením na:

• Největší katastrofy
• Po stopách historie
• Fascinující příroda
• Zaostřeno na války
• Úžasné oceány
• Zázraky říše zvířat
• Tajemství Země a vesmíru (včetně oblíbeného tématu Dinosauři)


Rovněž denní struktura vysílání od 8.00 ráno do 02.00 v noci bude členěna do různých tříhodinových tematických bloků: 8–11 h, 11–14 h, 14–17 h atd.

Pro diváky bude velkou výhodou, že svá oblíbená témata najdou v premiéře vždy ve stejný den v týdnu. A pokud jim vysněný dokument uteče nebo je okouzlí, budou mít zároveň šanci zhlédnout ho v repríze jak ve večerním, tak v denním čase.

Vysílání zahájí páteční Úžasné oceány s fantastickou sérií Mořští velikáni o tom, že delfíni a velryby nám mohou být bližší, než si myslíme. Lovci žraloků zase přináší fantastické záběry největších mořských predátorů včetně plánu na odchycení velkého bílého žraloka.

V prvním týdnu vysílání vás ohromí např. Zvířecí zbraně – fascinující pohled do zákulisí boje o přežití pomocí moderních technologií, včetně zpomalených záběrů, makro fotografií, infračervených kamer a detektorů pohybu, či Krokodýlí král – největší plaz na Zemi, slanovodní krokodýl žijící v drsných podmínkách australského Severního teritoria. V neděli vás překvapí Vláda dinosaurů – svět dinosaurů byl ještě mnohem barvitější a zvláštnější, než jsme si dosud dokázali představit. Seriál kombinuje nejnovější poznatky předních paleontologů s pokročilou počítačovou animací a dává nám nahlédnout do života dinosaurů ve strhujícím „hollywoodském“ stylu. Zrození Evropy – náš kontinent jako bitevní pole přírody. V pondělí si zařádí Superbouře Sandy – největší katastrofická událost loňského podzimu si vyžádala 150 životů a způsobila škody za miliardy dolarů. V dokumentu uvidíte jedinečné a strhující záběry zuřící zkázy i přímo od obyčejných účastníků. Nemocnice pro koaly – kde jinde než v Austrálii vám ukážeme, jak tato úchvatná zvířata dostávají druhou šanci. Hitlerovi válečníci nás zavedou do nejbližšího okolí tohoto nechvalně proslaveného diktátora a představí nám ojedinělé portréty Hitlerových generálů.


Prima-zoom.cz bude novou webovou platformou, která přinese nejen základní informace, umožní zhlédnout některé z nejzdařilejších dokumentů, ale nabídne i spoustu zajímavých článků tematicky se vztahujících k jednotlivým dokumentům, které naleznete pouze zde! Daniel Grunt, ředitel Prima ON-LINE, dodává: „Web Prima ZOOM je první z nově vznikajících stránek skupiny FTV Prima. Chtěli bychom, aby se pro diváky a čtenáře stal oblíbeným zdrojem informací o všech oblastech, kterým se Prima ZOOM bude věnovat. Najdou zde totiž nejen informace o konkrétních dokumentech, ale každý den nové články a nejrůznější speciály, které budou témata dále rozvíjet.“

Logo, navigace i další grafické prvky nové stanice jsou opět dílem studia Oficina, se kterým FTV Prima dlouhodobě spolupracuje. „Již z prvních výzkumů vyplývá, že se divákům grafická navigace i netradiční čtvercové logo líbí. Myslíme si, že velmi dobře koresponduje se zaměřením Prima ZOOM,“ komentuje vzhled nové stanice Denisa Schulzová, marketingová ředitelka FTV Prima.


Jak bude možné naladit Prima ZOOM?

• DVB-T signál Prima ZOOM bude šířen terestricky prostřednictvím digitálního multiplexu č. 3 Českých Radiokumunikací. Digitální vysílání (máte-li novou televizi, která přijímá digitální signál, nebo máte-li u televize set-top-box) – vyzkoušejte ladění programů v menu vaší televize.

• Další možností bude sledovat Prima ZOOM například prostřednictvím kabelové sítě UPC.

• Satelitní příjem Prima ZOOM bude možné naladit na ASTRA 3B (tp. 12,070 H, po "staré" pozici Nova Cinema), kódován bude v systému Irdeto i Cryptoworks, k dispozici bude na kartách SkyLink (v nabídce pro ČR) a CS Link.


Mgr. Filip Budák, TV Prima, 10. 1. 2013


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
17.01.2013 • Sat 1 Gold od 17. 1. 2013 volně z družice Astra 1L
22.12.2012 • FashionTV czech&slovak mení stratégiu [ 2 ]
17.12.2012 • Stáhněte si program nové stanice SMÍCHOV na první vysílací měsíc!
13.12.2012 • 3D Abends Arte v sobotu 15. 12. 2012 na demokanálu Astra
13.12.2012 • Německá platforma HD+ doplněna o patnáctý kanál
12.12.2012 • 23. 12. 2012 v 18:00 hod. startuje nová komediální stanice SMÍCHOV

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist