TV Pětka představí divákům všechny kandidáty na prezidenta
Autor: PR Press TV Metropol , e-mail: info@metropol.cz Přidané: 10.10.2012

Nová česká prima televize Pětka, která zahájí vysílání už toto pondělí 15. října ve 20:00, přinese kromě již avizovaných zábavných formátů vlastní tvorby i živou interaktivní talkshow s prezidentskými kandidáty. První přímý přenos budou diváci TV Pětka sledovat již v úterý 16. října v 19:00.


Tvůrci talkshow Volejte prezidentovi budou sami diváci, kteří v přímém přenosu konfrontují všechny současné kandidáty na prezidenta České republiky. „Chceme dát divákům možnost přímého kontaktu s prezidentskými kandidáty. V našem studiu se v průběhu podzimu vystřídají všichni avizovaní kandidáti,“ prozradil Jiří Haramul, šéf marketingu TV Pětka.

„Jako prvního již v úterý 16. října, tedy den po zahájení vysílání, přivítáme ve studiu pana Přemysla Sobotku, následující podvečer bude hostem pořadu Jan Fišer, ve čtvrtek budou diváci kontaktovat Miloše Zemana a první týden vysílání uzavře Jana Bobošíková,“ dodal Haramul.

Kdo mluví pravdu a kdo mlátí prázdnou slámu? Kdo si hraje na Dalajlámu a kdo nemá všech pět pohromadě? V přímé konfrontaci s prezidentskými kandidáty budou diváci každý všední podvečer na Pětce. Padesátiminutovým pořadem provede novinář Petr Skočdopole.


Kateřina Kotalová, PR manažerka

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/17684/tv-petka-predstavi-divakum-vsechny-kandidaty-na-prezidenta/