Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 04:42:25   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Vyšetřujte zločiny s experty FBI už dnes na Zone Reality

  Autor: PR Press Chello CE , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 13.08.2012


Mezi elitní vyšetřovatele FBI zavede příznivce kriminálních témat premiérový seriál televize Zone Reality. Úvodní epizodu z napínavého cyklu Ze složek FBI odvysílá tato stanice již dnes ve 21.50 a dále každý pracovní den ve stejný čas. Placenou kabelovou a satelitní stanici Zone Reality zastupuje v Česku a na Slovensku společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.


Tento nový seriál, jehož moderátorem je James Kallstrom, bývalý ředitel newyorské kanceláře FBI, vtáhne diváky Zone Reality do zákulisí vyšetřování mnohých kauz velkého významu. Až do nedávné doby byla laboratoř FBI nepřístupná všem televizním štábům, nyní však můžete spolu s námi zavítat do těchto dříve nepřístupných míst a odhalit vědecká tajemství, která stojí za objasněním některých fascinujících případů ze složek Federální vyšetřovací služby.

Každá epizoda rozkrývá jiný případ a agenti spolu vědci vždy popisují své forenzní pracovní postupy. Cyklus Ze složek FBI provede diváky procesem vyšetřování, zhlédnou dramatické rekonstrukce, laboratorní analýzy a rozhovory se zúčastněnými. Uvidí, jak agenti shromažďují zdánlivě nenápadné důkazy, aby pak dospěli k nepopiratelným faktům a neprůstřelným závěrům, s jejichž pomocí předají kriminálníky spravedlnosti.

Seriál začíná případem únosu Polly Klassové, dvanáctileté holčičky, jíž se pachatel zmocnil přímo na její narozeninové oslavy. Agenti FBI shromáždili všechny důkazní materiály z její ložnice a za pomoci laserové světelné metody našli pouhým okem neviditelný otisk cizí dlaně na posteli. Po dlouhém, ale úspěšném vyšetřování zatkla FBI za vraždu Richarda Allena Davise. Buďte svědky toho, jak otisk dlaně pomohl usvědčit pachatele.

Dokumentární seriál Ze složek FBI vysílá Zone Reality od pondělí 13.srpna každý všední den ve 21.50.


Více o stanici Zone Reality

Zone Reality je jedinou televizní stanicí, která ukazuje dramata ze skutečného života. Inspirována skutečnými událostmi kolem nás, zločiny a záhadami přináší pořady, které diváky vtáhnou přímo do děje a budí v nich silné a autentické emoce. Stanice Zone Reality se v dohledné době změní na CBS Reality.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Minimax (pro děti), Spektrum (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a MGM Channel (filmy).

Kromě tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Vedle toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. Da Vinci Learning, Da Vinci U, Fine Living (FL), Zone Romantica, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Hustler TV, Daring!TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka, PR Manager, Chello Central Europe s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.08.2012 • ČT zasáhla olympijskými přenosy 6 milionů 345 tisíc diváků
11.08.2012 • Red Bull X-Fighters z Mnichova již tuto sobotu na NOVA Sport
11.08.2012 • ATP World Tour 1000 ze Cincinnati v přímých přenosech na NOVA Sport
09.08.2012 • Tento podzim si dejte rande s Universal Channel
08.08.2012 • DIGI Sport bude pri tom [ 1 ]
08.08.2012 • Jubilejní anglický fotbalový Superpohár s Petrem Čechem na NOVA Sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist