Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 09:54:08   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Odhalte luxus v nových pořadech na Fine Living

  Autor: PR Press Chello CE , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 06.08.2012


Milovníci vysokého životního stylu se mohou těšit na dva premiérové seriály na lifestyle stanici Fine Living. Platinové svatby nás zavedou mezi snoubence, kteří se chystají říct své „ano“. Nákladně zařízené interiéry představí cyklus Zámožná sídla. Oba pořady startují ve vysílání televize Fine Living už dnes. Placenou kabelovou a satelitní stanici Fine Living zastupuje v Česku a na Slovensku společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.


Vítejte ve světě svatebních příprav, ve světě ručně zdobených svatebních rób ušitých na míru. Přidejte v pořadu Platinové svatby k těm, kteří se chystají k tomuto významnému životnímu kroku. Pro překrásné nevěsty v třpytivých šatech není žádné přání příliš extravagantní a žádný požadavek nesplnitelný! Prožijte spolu s těmito šťastnými páry každý okamžik, od prvního setkání s organizátorem jejich svatby, přes čas, kdy společně kráčí k oltáři, až po chvíli, kdy se vydávají na svatební cestu.

První řadu seriálu Platinové svatby vysílá Fine Living od 6. srpna denně v 12.00 a 16.55 hod.


Výborná kamera a příjemná hudba nám bude dělat doprovod na procházce přepychovými, vkusně navrženými pokoji s elegantním nábytkem. Podíváme se spolu, jak žijí bohatí v cyklu Zámožná sídla. V první epizodě se více než 18 návrhářů bude podílet na přeměně domova o rozloze přes 2000 čtverečních metrů, kterou vzdají hold legendárnímu Kamelotu V jiné epizodě můžeme sledovat, jak Hermes a další módní výrobci dodají jiskru a šmrnc jinému domu právě včas na dobu zimních svátků. Navštívíme také ukázkový dům inspirovaný životem a dílem impresionistického malíře Clauda Moneta. Kouzelná parcela, úchvatné, vkusně navržené pokoje se mohou stát inspirací jak pro umělce, tak pro obyčejné návštěvníky a hosty.

Taková jsou Zámožná sídla na Fine Living od 6. srpna denně v 9.00, 13.45 a 20.10 hod.


Více o stanici Fine Living

Vítejte na Fine Living – televizním kanálu, který dodá vašemu životnímu stylu jasné kontury. Vašimi průvodci budou skuteční experti ve svém oboru, kterým zároveň nechybí smysl pro humor. Nechte se inspirovat nejnovějšími trendy v designu a moderním životním stylu! Jednotlivé špičkové pořady se věnují nejpřitažlivějším tématům, konkrétně bydlení, vaření, cestování, stylu a zdraví. Lifestyle televizi FL lze sledovat přes české kabelové a satelitní operátory (např. UPC, O2, SmartComp, Self Servis, NejTV, CentroNet, RioMedia). Vysílá v českém jazyce.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Minimax (pro děti), Spektrum (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a MGM Channel (filmy). Kromě tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Vedle toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. Da Vinci Learning, Da Vinci U, Fine Living (FL), Zone Romantica, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Hustler TV, Daring!TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka, PR Manager, Chello Central Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 2   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.08.2012 • Fanděte Liberci v odvetě proti Kluži živě na Sport1
06.08.2012 • Sparťanský boj o evropské poháry na FANDOVI a VOYO [ 1 ]
03.08.2012 • ATP World Tour 1000 z Toronta v přímých přenosech na NOVA Sport
03.08.2012 • Regionalnitelevize.cz vysílá seriál o řemeslech
01.08.2012 • Partička se vrací na Óčko
31.07.2012 • Objevujte v srpnu přírodu na Nat Geo Wild

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  ® angeleven 

06.08.2012 18:20 • ® smscz
Máš to v textu (taky jsem to hledal) ;)
Lifestyle televizi FL lze sledovat přes české kabelové a satelitní operátory (např. UPC, O2, SmartComp, Self Servis, NejTV, CentroNet, RioMedia).
 
 
  Cez satelitného operátora ? 

06.08.2012 15:48 • ® angeleven
Autor uvadza že FLN je možné sledovať cez satelitného operátora. A ktorého prosím ? Ja som našiel len distribučnu frekvenciu pre kablových operatorov na Telstar ale priame DTH ????
 
 
Celkový počet komentářů: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist