Vše co potřebujete vědět o Servisním poplatku!
Autor: PR Press Eviso/M77 Group , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 11.06.2012

Na základě četných dotazů a požadavků prodejců a odborné veřejnosti připravila M77 Group S.A., její servisní společnost Eviso, přehledný dokument, který podrobně informuje zákazníky o zavedení Servisního poplatku u platformy Skylink a CS Link.



Informace o Servisním poplatku

Česko-slovenské satelitní platformy Skylink a CS Link dosud poskytovaly všechny služby spojené s příjmem satelitní televize (provoz, administrace, technické zajištění a zákaznický servis) bezplatně. Poplatky se týkaly pouze zákazníků, kteří využívali placené televizní programy. Abychom při rostoucích nákladech byli schopni i nadále udržet současnou úroveň našich služeb, zavádíme s účinností od 1. 9. 2012 jednotný Servisní poplatek.


Výše Servisního poplatku

• Výše Servisního poplatku činí 29 Kč (1,20 €) za měsíc, resp. 348 Kč (14,40 €) za rok za každou přístupovou kartu Skylink a CS Link.

• Přístupové karty, pro které nebude Servisní poplatek uhrazen, nebude možné dále používat pro příjem žádných kódovaných programů, tedy ani pro neplacenou nabídku.

• Servisní poplatek bude zahrnut do ceny placených balíčků Skylink a CS Link. Cena placených balíčků se tedy nezmění.


Komu a kdy vzniká povinnost platit Servisní poplatek

• Pro karty registrované před 1. 9. 2012 je Servisní poplatek nutno platit až po uplynutí 24 měsíců od data registrace karty*.

• Pro karty registrované 1. 9. 2012 a později se Servisní poplatek platí až po uplynutí 12 měsíců od data registrace*.

* vztahuje se i na karty Skylink VÝMĚNA


Jak hradit Servisní poplatek

MĚSÍČNĚ ... 29 Kč (1,20 €) ... SIPO nebo Inkaso z účtu (první měsíc zdarma, více na www.skylink.cz / www.cslink.cz)

ROČNĚ ... 348 kč (14,40 €) ... Na rok dopředu, všechny standardní platební metody


Nové Všeobecné obchodní podmínky

• V souvislosti se zavedením Servisního poplatku vstupují dne 15. 6. 2012 v platnost nové Všeobecné obchodní podmínky Skylink i CS Link (ke stažení na www.skylink.cz / www.cslink.cz, anebo www.skylink.sk / www.cslink.sk).



Výhodný tip pro zákazníky s neplacenou nabídkou a starou kartou CryptoWorks:

pořiďte si kartu Skylink Výměna za 600 kč a získejte následující výhody:

• Při registraci do 31. 8. 2012 neplatíte Servisní poplatek následujících 24 měsíců (úspora 696 Kč).

• Při registraci do 31. 7. 2012 navíc získáte 2 měsíce promo vysílání všech programů Skylinku (v ceně 2000 Kč).

Více informací naleznete na www.skylink.cz a www.cslink.cz.



Změny v poskytování služeb satelitních platforem Skylink a CS Link

Sloučení s mateřskou společností

S účinností k 1. 4. 2012 došlo ke sloučení provozovatelů satelitních platforem Skylink a CS Link – společností TradeTec, a.s. a Media Vision s.r.o. – s jejich lucemburskou mateřskou společností M77 Group S.A. Satelitní platformy CS Link a Skylink se tak staly součástí velké mezinárodní skupiny, což umožní další rozvoj a zkvalitnění poskytovaných služeb v budoucnosti. Veškeré závazky původních provozovatelů přešly na M77 Group S.A. Pro zákazníky satelitních platforem Skylink a CS Link zůstávají i nadále v platnosti původní kontaktní údaje a bankovní spojení.


Změna kódovacího systému

Další změna spočívá v postupném ukončování podpory technologie podmíněného přístupu CryptoWorks ze strany jeho dodavatele. Platformy CS Link a Skylink jsou tak postupně nuceny opustit dosavadní technologii CryptoWorks a zavést novou technologii Irdeto. Tento přechod do budoucna zajistí technické zkvalitnění služeb, včetně lepšího zabezpečení a minimalizaci poruchovosti.


Servisní poplatek

Abychom mohli udržet úroveň poskytovaných služeb a zároveň realizovat výše uvedené změny, zavádíme s účinností od 1. 9. 2012 jednotný měsíční Servisní poplatek ve výši 29 Kč (1,20 €).

Poplatek bude možno hradit měsíčně prostřednictvím služby SIPO nebo Inkasa z účtu (výhodou tohoto způsobu platby je první měsíc zdarma),případně ročně prostřednictvím všech standardních platebních metod.

Servisní poplatek nijak nesouvisí s programovou nabídkou a vztahuje se na všechny uživatele služeb Skylink a CS Link bez ohledu na to, jakou konkrétní nabídku využívají.

Servisní poplatek bude automaticky zahrnut již ve všech placených nabídkách Skylink a CS Link, není tedy nutné jej platit zvlášť.

Servisní poplatek není třeba hradit po určité období od data registrace karty (je zahrnut v její ceně).

Toto období bez platby Servisního poplatku je u karet registrovaných před 1. 9. 2012 v délce 24 měsíců od data registrace karty, u karet registrovaných 1. 9. 2012 a později v délce 12 měsíců od data registrace karty. Povinnost hradit Servisní poplatek vzniká až po uplynutí této lhůty. Tyto podmínky se vztahují na všechny karty Skylink i CS Link, které jsou aktuálně na trhu, včetně karty Skylink VÝMĚNA.


Nové Všeobecné obchodní podmínky

Uvedené změny jsou promítnuty do nového znění Všeobecných obchodních podmínek Skylink a CS Link (dále jen „VOP“), platného od 15. 6. 2012 (ke stažení na www.skylink.cz a www.cslink.cz, anebo www.skylink.sk / www.cslink.sk).


Za vyslovení souhlasu s novým zněním VOP považujeme mimo jiné způsoby uvedené ve stávajících VOP také jednu z následujících možností:

• automatické přijetí návrhu změny smlouvy z Vaší strany uhrazením Servisního poplatku dle nových VOP;

• akceptaci zvýhodněných nabídek, včetně nabídek obsahujících již předplacení Servisního poplatku na určitou dobu (např. přístupové karty Skylink VÝMĚNA) provedené v době od nabytí účinnosti nových VOP;

• automatické uzavření nové smlouvy, ke kterému dochází s novou objednávkou programových balíčků.
V případě, že se rozhodnete nepřijmout nové VOP, jsme nuceni v souladu s příslušnými ustanoveními platných Všeobecných obchodních podmínek a zákona vypovědět náš dosavadní smluvní vztah.


Věříme, že Vám uvedené změny nepřinesou žádné komplikace a oceníte zvyšující se kvalitu poskytovaných služeb.


M77 Group S.A.:

Kees Färber, člen představenstva M77 Group S.A.
Johannes Maria Raats, člen představenstva M77 Group S.A.



PR Skylink, Jan Augusta, Eviso Czech Republic s.r.o., 11. 6. 2012


Skylink® a CS Link® jsou registrované obchodní značky užívané M77 Group S.A.; se sídlem Rue Albert Boschette 2, L-1246 Luxembourg; R.S.C. Luxembourg: B 157989; povolení k podnikání č. 10023980/0.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/17105/vse-co-potrebujete-vedet-o-servisnim-poplatku/