Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 13:34:33   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

Doplňující otázky k úhradě Servisního poplatku za přístupové karty CS Link a Skylink

  Autor: PR Press PRAM/M77 Group , e-mail: info@pram.cz Přidané: 30.05.2012


K dnes zveřejněné informaci o zavedení Servisního poplatku na přístupové karty CS Link a Skylink zaslala redakce satCentrum společnosti M77 Group S.A. konkrétní dotazy k úhradě poplatku za více karet CryptoWorks a nevyužité "šuplíkové karty". Na dotazy obratem odpověděl mediální zástupce společnosti Marek Němec, kterému tímto děkujeme.


Marek Němec, M77 Group: Rád bych vás informoval o tom, že česko-slovenské satelitní platformy Skylink a CS Link, provozované společností M77 Group S.A., dosud poskytovaly služby spojené s příjmem satelitní televize (zákaznický servis, provoz systémů podmíněného přístupu včetně přístupových karet atp.) bezplatně. Přestože náklady na tyto služby stále rostou, obě platformy chtějí i nadále udržet současnou úroveň jejich kvality. Proto s účinností od 1. září 2012 zavádějí jednotný Servisní poplatek 29 Kč měsíčně za služby spojené s příjmem satelitní televize. Uživatelé všech placených programových nabídek Skylink a CS Link ovšem budou mít Servisní poplatek zahrnut v předplatném a nebudou jej tedy muset platit zvlášť. Cena placených balíčků přitom zůstává beze změny.

Dovolíme si zdůraznit, že Servisní poplatek nijak nesouvisí s programovou nabídkou. Neplacená programová nabídka zůstává i nadále bezplatná. Poplatek, který je zaváděn, je za služby spojené s příjmem satelitní televize. Servisní poplatek pokrývá náklady na provoz, administraci, technické zajištění včetně provozu zákaznického servisu.



Václav Hrubec, satCentrum: Pokud mám více karet CryptoWorks ještě nevyměněných, mohu je uhradit najednou a na více měsíců dopředu?

M77 Group: Úhradu za více karet lze sdružit do jedné platby po dohodě s kontaktním centrem. Obecně doporučujeme Servisní poplatek hradit zvláště za každou kartu. Jediné možné předplatné období je u jednorázové platby jeden rok.

Pravidelné měsíční platby jsou akceptovány prostřednictvím SIPO nebo inkasem z účtu. Platbu přes SIPO nebo inkaso z účtu zvýhodňujeme tím, že poskytujeme první měsíc zdarma. Zároveň v případě SIPO a inkasa je minimalizováno riziko pozastavení služby kvůli opomenuté platbě.



satCentrum: Pokud nechci měnit kartu (mám ji v šuplíku) a zatím ji nevyužívám, protože zatím mám kabelovku či předplacenku jiného providera apod., mohu mít kartu dočasně deaktivovanou a neplatit ji? A doplatit ji (a tedy zprovoznit ji) až později (např. v závěru roku)?

M77 Group: Kartu určitě nevyhazujte. V případě, že kartu v současné době nevyužíváte lze ji zaplacením Servisního poplatku aktivovat kdykoliv později. Pro okamžitou aktivaci programů na období 10 dnů lze případně využít platební textové SMS zprávy v ceně 25 Kč/1 EUR. Bližší informace najdete na našich webových stránkách.


Na otázky satCentrum odpovídal Marek Němec, mediální zástupce společnosti M77 Group S.A., 30. 5. 2012


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 9   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.05.2012 • M77 Group zavádza Servisný poplatok [ 2 ]
30.05.2012 • M77 Group zavádí Servisní poplatek [ 2 ]
29.05.2012 • Výměna ročních karet CS Link a prodloužení akce
28.05.2012 • Ukončení registrace CryptoWorks karet CS Link
11.05.2012 • Topfun.tv a On Demand Group oznamují Multi-Screen VOD spolupráci v České republice
04.05.2012 • Bavorský lokální televizní portál z družice Astra 1M

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  RSTV bude prevadzkovat vlastne pristupove karty 

31.05.2012 18:54 • ® pewa
tak este raz "My naše služby vysielateľom poskytujeme bezplatne, avšak nie sme oprávnení za ich programy vyberať peniaze." - je to tak, distribuciu nasich pozemnych kanalov zabezpecuje Towercom. na to aby stv nemusela sama prevadzkovat vlastne pristupove karty pre verejnost - dohodla sa so skylinkom (slovaklink, radiokomunikacie) ze to pre nich budu robit oni. cize - zavedenie extra poplatku je uz komercnou sluzbou sukromnej firmy. z toho vyplyva jedine, ze minimalne programy STV budu na skylink kartach dostupne aj po 1.9.2012, ak nie, ocakavam od STV ze mi prijem kanalov Jednotky/Dvojky a vsetkych okruhov SRo spristupni na svojich vlastnych kartach. TV Markiza a JOJ sa k nej ocakavam pridaju :good:
 
 
  Když budeš zaměstnancem, 

31.05.2012 18:38 • ® smscz
dostaneš z vedení pokyny a buď je splníš nebo letíš. Co si vybereš?
Samozřejmě by se dalo polemizovat, že radši odejdeš, než aby jsi plnil nesmyslná přání vedení.
Myslím si, že v případě Glisníka by byla možná škoda, kdyby zvolil právě tuto možnost. Těžko povědět.
 
 
  smscz 

31.05.2012 18:30 • ® pewa
mozno rozhodovacie pravo nema, ale je stale zamestnancom spomenutej firmy, takze jeho vyjadrenia predsa nemozeme vnimat ako vyjadrenia sukromnej osoby ktora si hrkne s chlapmi v krcme par piv a keca odveci. „My naše služby vysielateľom poskytujeme bezplatne, avšak nie sme oprávnení za ich programy vyberať peniaze. Preto existuje neplatená ponuka Gratis, ktorá nie je časovo obmedzená,“ a povedz mi, co som dostal v cene karty ked som ju kupoval - ja si stale myslim ze prijem prave tejto ponuky !!!
 
 
  Vy jste asi fakt mimo, nebo co je s váma? 

31.05.2012 17:55 • ® smscz
Glisník sice řekl, že základ je grátis atd, ale to nejste schopni si uvědomit, že Glisník už dávno není generální ředitel, ale pouhá figurka, která musí plnit příkazy z vyšších míst?????
Teď tu všichni drškujete na Glisníka a Skylink atd, přitom v podstatě tyto názvy už ani neexistují. Nyní je pouze M77.
Proč máte všichni karty Skylink? Proč jste dosud k němu lezli?
Proč AŽ TEĎ kecáte, že jdete ke konkurenci?. Proč už u ní nejste dávno?????
 
 
  vsetko to tu ide do poriadnej ... 

31.05.2012 13:41 • ® pewa
Vyuzivam vylucne prijem programov GRATIS, zdovodnenie zavedenia poplatkov vnimam velmi rozcarovane:
1) Preladovanie stanic - ja ako uzivatel som uz otraveny neustalym preladovanim - takze za toto nepohodlie budem najnovsie uz platit. Sa mi sniva?
2) Ukoncenie podpory Cryptoworks - podpora predsa skonci az od 1.1.2013, tak ako to - ze uz od 1.9.2012 mam znasat jej dosledky?
3) Nekvalitne prijimace - moj prijimac je ok, nikdy som kvoli nemu nevolal do skylinku - takze sa prestante lutovat a zmente model podpory, ale nie na ukor nas co sme ju nikdy nevyuzili!
4) Udrzba databazy - moju kartu mate v systeme od roku 2007 (+ 1x ste mi ju bezplatne menili) - takze s touto polozkou v databaze nemate ziadne starosti, starosti mate s tymi co si nieco priplacaju - ale ved oni Vam za to extra aj platia!
5) Vymena kariet - moja CW karta je ok, funguje, to ze bude znefunkcnena je z dovodu zasahu na VASEJ (distribucnej) strane! Preco mi ju vedome idete od 1.9. odpojit? Mozno je to podla obchodnych podmienok ale nie v duchu dobrych mravov voci zakaznikov co vam na zaciatku zaplatili kupou karty.
6) Prijem zadarmo - to nikdy nebol, tak preco sa tvarite ze ponuka GRATIS je zadarmo. Moja karta na vtedajsie pomery bola pekne draha, cez 150Eur co sa dnes rovna 10 rokom novo-zavedenemu poplatku servisovania. Ale zatial ubehlo iba 5 rokov !!!
So Skylink-om chcem teda z principu skoncit - zial alternativa neexistuje, v dvb-t je 6 programov, nezijem v blizkosti hranic takze o ceskych kanaloch mozem touto formou iba snivat. Len sa mi uz nechce nechat sa takto kazdym oj*bavat ...
 
 
  Dovolujem si poznamenat, ze nove Všeobecné 

31.05.2012 12:30 • ® mtb48
Dovolujem si poznamenat, ze nove Všeobecné obchodné podmienky mozu byt platne iba na karty predane po datume od ktoreho budu tieto podmienky v platnosti. Inac by islo o retroaktivitu, ktora je vo vseobecnosti v ramci bezneho prava aplikovaneho v statoch Europskej unie nepripustna. Taktiez odstupenie od zmluvy by sa malo riadit podmienkami, ktore platili pri uzavreti zmluvy. Vzhladom na to tiez nie je mozne povazovat vymenu starych kariet za nove ako predane po datume platnosti novych Vseobecnych obchodnych podmienok, pretoze nejde o predaj novych kariet ale len o ich vymenu za funkcne karty. Nakoniec poplatok pri vymene nie je za kartu, ale za sluzby ktore su poskytnute v suvislosti s vymenou karty. V ramci klauzuly o dobrych mravoch, ktora je tiez sucastou europskeho prava by sucastou odstupenia od zmluvy zo strany poskytovatela-predajcu kariet malo by platit pravidlo, ze uzivatel ma pravo vratit nepotrebne karty pricom mu budu vratene financne prostriedky, ktore musel vynalozit pri zakupeni karty. Treba si uvedomit fakt ze karta je len prostriedkom pre vyuzivanie sluzieb. Samotne sluzby, teda umoznenie sledovania TV kanalov su hradene samostatne. Prenos televiznych kanalov, ktore su poskytovane gratis, nie je zadarmo, pretoze ho platia televizne spolocnosti. Pozadovanie platenia dalsich poplatkov od uzivatelov je nelegalne. Platenie za prenos je obchodny vztah medzi televiziou a a poskytovatelom sluzieb. Poziadavka aby sa na uhrade podielal aj uzivatel nema zakonny podklad. Ak sa poskytovatel nevie dohodnut na platbach od televizie, moze to mat za nasledok rozviazanie zmluvneho vztahu s prisluznou televiznou spolocnostou a nie z uzivatelom.
 
 
  najom TP si platia televizie SR a čr tak začo chcu 

31.05.2012 07:18 • ® par32
najom TP si platia televizie SR a čr tak začo chcu ti hajzli peniaze????nenažrani podvodnici
 
 
  pan Glisnik podviedol vsetkych zakaznikov a nasral 

30.05.2012 20:33 • ® ganco39
pan Glisnik podviedol vsetkych zakaznikov a nasral si pred vsetkymi do huby kua
 
 
  Nedavno pan Glisnik na parabole tvrdil že s niečim 

30.05.2012 20:09 • ® par32
Nedavno pan Glisnik na parabole tvrdil že s niečim takym ako spoplatnenie zakladnej ponuky sa určite nepočita.Takže ste klamari a srači -asi tak :warning:
 
 
Celkový počet komentářů: 9 / zobrazují se: 1 ... 9

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist