Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 22:31:51   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Mistrovství Evropy – Přípravy vrcholí na Discovery Channel

  Autor: PR Press Ewing PR , e-mail: info@discovery-europe.com Přidané: 06.03.2012



Speciální dvoudílný dokument Mistrovství Evropy – Přípravy vrcholí natočený v Polsku a Ukrajině zavede diváky do zákulisí Evropského fotbalového mistrovství. Premiéra pořadu je plánována na květen, tedy měsíc před zahájením samotného mistrovství.



Společnost Discovery Networks pro střední a východní Evropu, Blízký východ a severní Afriku (CEEMEA) zveřejnila informace o pořadu Mistrovství Evropy – Přípravy vrcholí. Originální dvouhodinový dokument, který je rozdělený na dvě části, bude mít v České republice premiéru v květnu tohoto roku. Fotbaloví fanoušci tak budou mít možnost vžít se do atmosféry evropského fotbalového svátku ještě před jeho zahájením, které proběhne 9. června. Pořad bude odvysílán ve více než 100 zemích napříč celou Evropou (včetně fotbalových kolébek jako je Velká Británie, Nizozemsko a Itálie), na své si přijdou také fotbaloví fanoušci v Severní Africe, na Blízkém východě i v asijsko-pacifické oblasti.

Barbara Bilinska, ředitelka dokumentárních kanálů Discovery Networks pro střední Evropu láká televizní diváky: „Pořad Mistrovství Evropy - Přípravy vrcholí zavede naše diváky do zákulisí evropského mistrovství ve fotbale, ukáže jim nejen jak probíhají poslední přípravy, ale také co všechno je potřeba po technické stráce zajistit, aby celý šampionát proběhl hladce. Organizátoři si moc dobře uvědomují, že se jedná o největší událost sezóny, proto přípravám věnují spoustu času a energie. Myslím si, že tento dokument bude zajímavý nejen pro diváky z Ukrajiny a Polska, které jsou pořadatelskými zeměmi, ale také pro miliardy fotbalových fanoušků po celém světě, kteří jsou již jistě nedočkaví.”

Na organizaci letošní mistrovství Evropy se spolupodílí Polsko a Ukrajina, je to tedy poprvé, kdy sportovní událost takového rozměru bude pořádána v zemích střední a východní Evropy. Nejprve bylo třeba zajistit, aby zbrusu nové stadiony byly postaveny včas a splnily normy UEFA. Pak se přípravy stočily k organizaci zahajovacího ceremoniálu, při kterém budou využíty nejmodernější technologie a omračující světelné i zvukové efekty, které nabízí nový Národní stadion ve Varšavě. Kromě těchto příprav mohou diváci v dokumentu sledovat také samotné organizátory z obou zemí, které úzce spolupracovaly na tom, aby bylo vše připraveno včas pro zahajovací výkop v červnu.

Dokument obsahuje nejen unikátní záběry stadionů v Polsku a Ukrajině, ale také rozhovory s inženýry a techniky, kteří se účastnili staveb. Pořad je rovněž doplněn leteckými snímky a 3D počítačovými animacemi, které pomáhaly přivést k životu stadiony pro mistrovství 2012.

Internet: www.discovery.com
Fanpage Discovery Channel: http://cs-cz.facebook.com/DiscoveryChannelCS


O Discovery Channel

Discovery Channel se věnuje vysoce kvalitní dokumentární tvorbě, která informuje a baví diváky rozmanitostí a bohatstvím našeho světa. Program, který se distribuuje 100,8 milionu amerických diváků, je k vidění v 210 zemích světa a nabízí atraktivní kombinaci špičkové produkce a živé kinematografie napříč žánry, včetně vědy a techniky, dobrodružství, historie či pohledů za oponu na lidi, místa a instituce, které formují náš svět.


O Discovery Communications

Discovery Communications je největší světová mediální společnost zaměřená na faktografickou tvorbu s více než 1,5 miliardy předplatitelů (počítáno kumulativně) ve 210 zemích a teritoriích. Discovery povzbuzuje diváky ke zkoumání světa a uspokojuje jejich touhu po poznání prostřednictvím svých více než 130 stanic. Mezi nejvýznamnější z nich patří Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science a Discovery HD. Ve střední a východní Evropě, na Blízkém východě a v Africe jejích 10 kanálů s programy v 17 jazycích oslovuje na 141 milionů diváků.


Veronika Pešková, Ewing Public Relations


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.03.2012 • Březnové premiéry na HBO Comedy a HBO OnDemand
02.03.2012 • Mistrovský boxerský zápas mladšího z bratrů Kličkových už tuto sobotu exkluzivně na NOVA Sport a Voyo.cz
29.02.2012 • Březnové programové tipy HBO a HBO HD
28.02.2012 • Bavte se nejlepším americkým wrestlingem již tento pátek na Extreme Sports Channel
28.02.2012 • Hokej na NOVA Sport v březnu 2012
28.02.2012 • Březnové filmové lahůdky na Cinemaxu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist