Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 10:29:23   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

SPI International spouští 8 HD kanálů v nabídce bulharského operátora Satellite BG

  Autor: PRPress SPI , e-mail: info@spiintl.com Přidané: 19.12.2011


Společnost SPI TV Ltd. UK, člen skupiny SPI International Group, dnešním dnem oznamuje uzavření smlouvy s bulharskou satelitní platformou Satellite BG, vysílající na jedné z nejoblíbenějších orbitálních pozic na satelitu ASTRA, konkrétně na pozici ASTRA 23,5 stupně východně. Tuto pozici využívají rovněž čeští a slovenští satelitní operátoři CS Link, Skylink, T-Mobile Televize v České republice či holandská satelitní platforma Canal Digitaal.


Satellite BG spustí kanály SPI pod souhrnným názvem balíček Filmbox, sestávající z osmi jedinečných HD kanálů: Filmbox HD, Filmbox Action HD, Fightbox HD, Docubox HD, Fashionbox HD, Erox HD, Eroxx HD a Eroxxx HD. Tento balíček obohatí dosavadní nabídku HD kanálů dostupných klientům Satellite BG v Bulharsku.

“Spolupráce s SPI International Group nám umožní poskytnout našim klientům zbrusu nové televizní kanály ve vysokém rozlišení a výhledově do budoucna také v 3D technologii. Nový balíček TV kanálů obsahuje celou škálu atraktivních programů, které divákům předkládají nový filmový, dokumentární, lifestylový a erotický obsah. Zároveň jsme velice potěšeni, že jako první operátor v Evropě uvádíme TV kanál Fightbox HD představující 32 rozdílných kontaktních sportů včetně smíšených bojových umění, Muai Thai, karate a sumo“, řekl Stefan Bonev, výkonný ředitel Satellite BG.

“Bulharsko je po Polsku, České republice, Slovenské republice, Maďarsku a Rumunsku šestou zemí ve střední a východní Evropě v portfoliu klíčových trhů společnosti SPI International Group. Jsme hrdí na to, že jsme se stali obchodními partnery tak důležité a inovativní mediální platformy, která se navíc velmi rychle rozvíjí“, říká Loni Farhi, prezident společnosti SPI International Group. „Tato dohoda hraje důležitou roli v našem dynamickém rozšiřování v Evropě“, dodává Loni Farhi.


O SATELLITE BG AD

Společnost Satellite BG AD je provozovatelem Direct-to-home (DTH) platformy v Bulharsku. Její nabídka obsahuje více než 60 TV kanálů ve standartním rozlišení a 20 kanálů v HD kvalitě. Satellite BG nabízí exkluzivní obsah, vysoce ceněné doplňkové služby a prvotřídní klientský servis.


O SPI International Group

SPI International Group je se svými sídly v New Yorku, Londýně, Amsterdamu, Madridu, Varšavě, Tel Avivu, Istanbulu, Praze, Bratislavě a Budapešti předním poskytovatelem filmového a televizního obsahu činným na poli kino-, DVD a VOD distribuce a rovněž se věnuje produkci a distribuci placených TV kanálů. Jen v Evropě nabízí SPI International 32 filmových a tematických televizních stanic. V navýsost rozmanitém portfoliu společnosti nalezneme více než 2000 filmů, TV seriály a tisíce hodin dalších programů. Za svůj úspěch vděčí společnost intenzivní spolupráci s respektovanými partnery z oblasti filmového a televizního průmyslu jako jsou Focus Features, The Weinstein Company, Summit Entertainment, Studio Canal, Pathé, Lakeshore Entertainment, Wild Bunch, a mnozí další.


Lukasz Bulka - Marketing & PR Director
Adrian Gumulák - Sales & Marketing Manager CEE



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.12.2011 • Nautical Channel nahradil Yacht & Sail
01.12.2011 • Filmový kanál Nova Cinema dnes slaví 4. narozeniny!
01.12.2011 • Dnes začala na novém tp. Towercomu vysílat TV Patriot
01.12.2011 • Německá Sky Sport News dnes zahajuje volné vysílání na Astře 1M
29.11.2011 • MTV CZ dnes slaví druhé narozeniny!
23.11.2011 • Programová novinka „auto motor und sport HD“

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist