Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 27.04.2024 - 10:51:18   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nenechte si ujít v listopadu na Travel Channel

  Autor: Redakce satCentrum/Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 21.10.2011


Rádi táboříte? Pak si nenechte ujít v listopadu na Travel Channel zbrusu nový seriál Divoké táboření, kde se dozvíte, jaké by táboření mělo být; spontánní, dobrodružné a přirozené, spjaté s přírodou. Pokud patříte mezi ty, kteří milují luxus, sledujte Luka, který se vydal na nejkrásnější místa Luxusními vlaky po Indii. Ale jestli jste vášnivými cyklisty a zajímá vás, jak dopadla cesta dlouhá 13000 km, určitě sledujte Na kole směr jih. Nový premiérový dokument Týden v Polsku představuje historickou perspektivu již od nejstarších kořenů národa. Co musíte vidět - Yukon a Nunavut je další premiérový dokument, který Vás strhne svou drsnou nedotčenou divočinou, kde je plno velkolepých hor, hustých lesů a bouřlivých řek. A tak jako každý měsíc si nenechte ujít sledování nových premiérových dokumentů Jeďte dnes a Na palubě.


Dokumentární seriály:

Divoké táboření

Jo Sinnott bere útokem cestu z Irska do Portugalska na své motorce Triumph Bonneville. Je to pro ni výzva? Objevovat Evropu, a přitom spát celou cestu “na divoko” pod stanem. Během cesty se setkává s pozoruhodnými lidmi, od umělců a muzikantů až po experty na přežití a nadšence pro čundrování; ti všichni jí podávají pomocnou ruku při objevování jedněch z nejkrásnějších a nedotčených míst evropského kontinentu. Po kempování na pozemku vzdálené školní budovy v Irsku a přenocování na palubě multimilionové jachty v Monaku, přesvědčuje Jo místní obyvatele, aby ji nechali postavit si stan nebo aspoň rozložit spacák na skutečně neobvyklých a vzdálených místech. Během výpravy se Jo ocitá v nejpodivnějších situacích a u úžasných událostí jako pochod Beating the Bounds ve Walesu, býčí závod ve Španělsku a tajná večeře na filmovém festivalu v Cannes. Také se vydává na úžasné outdoorové výšlapy, divoké plavání v alpských jezerech, staví úkryt pro přenocování v Brecon Beacons, řádí ve vlnách ve Walesu a dokonce chůzi po provaze v Baskicku. Divoké táboření je serial o cestování jaké by mělo být; spontánní, dobrodružné a přirozené, spjaté s přírodou. Je to alternativní pohled na nejkrásnější lokality v Evropě. Cestování, které provází skutečný život, se stanem a chutí po poznání!

Každý čtvrtek od 10. listopadu ve 20:00 hod.


Luxusními vlaky po Indii

Luke Kenny se rozhodl vydat se na nejkrásnější místa své milované Indie. Aby se vyhnul nepříjemnostem a překonal obtížný úsek cesty, volí Luke luxusní vlak. Vyráží na túru z jižní Indie ve vlaku The Pride of the South, cestuje přes oblast Karnataka a do státu Goa. Dále jej honosný vlak Golden Chariot zaveze do států Tamil Nadu a Kerala. Dosud neunaven stálým hýčkáním, Luke odvážně nastupuje do železničního skvostu Royal Rajasthan on Wheels, aby si vychutnal prvotřídní kuchyni a uklidňující masáže, stejně tak jako překrásnou krajinu, ohromné monumenty. Během své cesty Luke navštěvuje obě nejznámější místa, Taj Mahal i méně známý architektonický skvost Indie. Bude mít Luke v závěru své cesty luxusu už dost? Na to si nevsázejte.

Každý čtvrtek od 24. listopadu v 21:00 hod.


Na kole směr jih

S překvapivým nadšením a vytrvalostí se dva týmy cyklistů vydávají na dalekou jízdu Severní a Jižní Amerikou ve snaze představit a zvýšit povědomí o otázkách životního prostředí. Z Deadhorse na Aljašce se Alex a Fin na kolech vydávají na 13000 kilometrů dlouhou jízdu přes Severní a Centrální Ameriku, s cílem dorazit do Panamy za 8 měsíců. Přibližně ve stejné době Ana a Javier opouštějí kolumbijskou Bogotu a směřují vstříc 16 000 kilometrů dlouhé cestě napříč Jižní Amerikou doufajíc, že za pouhých 9 měsíců dorazí do Ushuaia v Argentině. Cestou se budou oba týmy průběžně zastavovat a představí nespočet supermoderních ekologických projektů. Při cestě jsou jejich geniální myšlenky, od využití geotermální síly plání až po využití a šetření přírodních zdrojů, skutečně povzbudivé a inspirující. Toto spojení síly v pedálech a zelené ekologické síly se zdá být nejlepší kombinací.

Každé pondělí od 28. listopadu v 21:00 hod.


Premiéry:

Týden v Polsku

Jeden z předních polských herců, Daniel Olbrychski, se vydává na soukromou cestu do své domoviny, aby představil její půvaby budoucím návštěvníkům. Týden v Polsku představuje historickou perspektivu již od nejstarších kořenů národa, od osídlení a lužické kultury před 2000 lety, přes současný život, až po supermoderní Varšavu. Daniel vypráví příběhy o vítězstvích mezi rytíři v Toruňi v době Gotiky, silném královském vlivu v Krakowě a tragédii v Osvětimi. Všechna tato polská dramata jsou tu nyní pro vás.

Premiéra ve středu 23. listopadu ve 20:00 hod.


Co musíte vidět - Yukon a Nunavut

Miranda Krestovnikoff objevuje v nejnovějším speciálu Co musíte vidět vzdálenější části Kanady. Nunavut je oblast severní Kanady, která byla převážně uchráněna od civilizace a okolního světa; obrovská, zmrzlá tundra, kde teplota snadno sklouzne pod 50 stupňů. Kromě těchto dramatických, geografických extrémů, byl Nunavut po tisíce let domovem národa Inuit a také poskytoval útočiště jedněm z nejpozoruhodnějších živočišných druhů žijících v divoké přírodě. Yukon byl poprvé zakreslen do mapy během zlaté horečky na Klondiku. Dnes je to krajina, kterou navštěvují především turisté. Naleznete zde více než 300 000 km nedotčené divočiny, kde je plno velkolepých hor, hustých lesů a bouřlivých řek. Jak také Miranda zjišťuje, je to země, kde medvědi, bizoni a sobi převyšují počet obyvatel.

Premiéra ve středu 30. listopadu ve 20:00 hod.


Na palubě

Řeka Rhona je jedna z největších francouzských toků, což zjišťuje i Julie Peasgood na cestě za nejvybranějším jídlem a vínem na palubě lodi Viking Neptune. Cheryl Baker se v Honkongu utká se zásadami učení feng shui a Jonathan Beaumont si užívá slavnostní nálady na norimberském vánočním trhu.

Premiéra v neděli 6. listopadu v 20:00 hod.


Jeďte dnes

Gareth Davis poznává světové středisko na okouzlující trase Lighthouse Route v Novém Skotsku. Danny Robins představí méně známé Faerské ostrovy a nepleťme si Dominikánskou republiku, Ben Whitmarsh podává zprávu z karibského ostrova Dominika.

Premiéra v pondělí 7. listopadu v 19:30 hod.



Placený dokumentárně cestovatelský kanál Travel Channel:

Travel Channel vysílá ve všech klíčových platformách na českém a slovenském trhu (UPC, Digi TV, Telefonica O2, Orange Slovakia, Magio TV), na satelitu Sirius 4 na orbitální pozici 4,8 st. východně,
Travel Channel HD pak naladíme na Astře 23,5 st. východně v satelitní platformě Skylink a T-Mobile Televize.

Oficiální stránka Travel Channel: www.travelchanneltv.cz.

Úplné měsíční programové přehledy a tipy Travel Channel (i Travel Channel HD) si můžete také stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV download.

Najdete nás také na Facebooku!.


S využitím podkladů Markéty Marešové, PR Channels, připravila redakce satCentrum, 21. 10. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
21.10.2011 • Tip týdne: Zone Reality odhalí sériové vrahy
18.10.2011 • NHL v športovom spravodajstve Slovenskej televízie
17.10.2011 • Discovery Channel uvádí iGenius: Jak Steve Jobs změnil svět
14.10.2011 • Začíná nová sezóna satelitních přenosů z Metropolitní opery Live in HD: Netrebko jako Anna Boleynová
13.10.2011 • NOVA Sport slaví 3. výročí a divákům naděluje NHL
10.10.2011 • ATP World Tour 1000 pokračuje v Číně

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist